Call of Juarez

FPS, Lövöldözõs, Western
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Techland
A Techland legújabb játékában egy Clint Eastwood-ot megszégyenítő westernhős bőrébe bújva kell különböző feladatokban helyt állni.
Értékelés: 7.9

A Red Dead 2-nek tiszteleg a Call of Juarez-csapat

A Techland csapata egy baráti gesztust tett a közelgő Red Dead Redemption 2 felé, és egy üdvözlő videót tettek közzé a Call of Juarez: Gunslinger motorjával. A lengyelek biztosak benne, hogy Arthur Morgan legenda lesz.

A Techland adja ki a Call of Juarez-címeket

A lengyel kiadó bejelentette, hogy megszerezte a Call of Juarez-sorozat kiadási jogát a Ubisofttól - pontosabban inkább visszakerült a fejlesztőhöz. Ennek hála a Gunslinger visszakerült a digitális boltokba.

Kiadót alapított a Techland is

A Dead Island és a Dying Light fejlesztője játékkiadásba vágta a fejszéjét. A lengyel cég azt tervezi, hogy minden évben két nagy multiplatform és négy digitális címet ad ki. Hamarosan fény derül az első játékukra is.

Készítsünk interjút: te kérdezel, a Techland válaszol!

Óriási lehetőséget kaptunk, úgy alakult, hogy interjút készíthetünk a Dead Island és a Dying Light játékokat is jegyző Techland vezérigazgatójával. Persze nem vagyunk mi önzőek, hagyunk titeket is kérdezni!

Techland: folytatni fogjuk a Hellraid fejlesztését

Méretes interjút adott a Techland vezérigazgatója az Eurogamer újságírójának, és egy sor érdekességet elárult a cég projektjeivel kapcsolatban. Szóba került a Hellraid, a Dying Light és a Call of Juarez is.

Call of Juarez-bejelentés várható holnap?

Már azt hittük, a Call of Juarez: The Cartel semmilyensége után a Techland, de ami még fontosabb, a Ubisoft letett a Call of Juarez istápolásáról, de úgy tűnik, erről szó sincs: a sorozat hivatalos Facebook-oldalán megjelent teaser kép tanúsága szerint holnap bejelentenek valamit a készítők.

A Ubisoft már az új Call of Juarezen gondolkodik?

A Call of Juarez: The Cartel minden újítási szándék ellenére sem nyerte el a rajongók tetszését, a western környezetet felváltó drogháborús sztori sem a játékosokat, sem a sajtót nem ragadtatta el. A Ubisoft ennek ellenére nem adja fel, állítólag a Techlandnél már készül a folytatás.

Idén érkezik a Call of Juarez új része

Szándékosan írtunk "új részt" a hangzatosabb "folytatás" helyett, ugyanis a Call of Juarez: Bound in Blood nemes egyszerűséggel az első rész előzményeit meséli el.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

A heti játékmegjelenések

Rossz hírrel kell szolgálnunk: a nyár hivatalos megkezdődésével beköszöntött az év legkomolyabb uborkaszezonja is - a héten azért érkezik még pár finomság.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Call of Juarez - nyáron már Xbox 360-ra is

Bejelentették a PC-exkluzív játékként megjelent Call of Juarezt Xbox 360-ra - a Techland címének átirata idén nyáron kerülhet boltokba.

Tölthető a Call of Juarez többjátékos demója

Pontosan egy hete Colt mester megígérte Nektek, hogy a Call of Juarez egyjátékos demonstrációja után ma a multiplayer mód kipróbálására is lehetőség nyílik.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Call of Juarez multi demóra várunk

A Techland tegnap esti jelentéséből megtudtuk, hogy a következő héten útjára bocsátják a Call of Juarez többjátékos demóját.

Csütörtök délutáni screenshotok

Ne féljetek, egy napra sem hagyunk titeket friss képadag nélkül. A mai kínálatban van Barrow Hill, Call of Juarez, Medieval 2, 99 Nights, Reservoir Dogs és sokan mások.

GC 2006: Ubisoft felhozatal

Az UbiSoft ma nyilvánosságra hozta a Games Convention 2006-ra kivitt játékainak listáját. A kiállítás augusztus 23-tól 27-ig várja látogatóit Lipcsében.

Megjelent a Call of Juarez demója

Végre elérkezett az idő, amire már annyian oly rég óta vártunk. Végre ki lehet próbálni az UbiSoft és a TechLand vadi új vadnyugati lövöldözős FPS-ét!

Call of Juarez látnivalók érkeztek

Szeptember ötödikén érkezik a vadnyugati lövöldözős, míg demója alig két hét múlva elérhetővé válik - hangulatfokozóként érkezett most egy rakás kép és videó.

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...