Sam & Max Episode 1: Culture Shock

Kalandjáték
Kiadó: GameTap, Fejlesztő: Telltale Games
A klasszikus Sam & Max kalandjáték modern feldolgozása, a készülő 6 epizód debütáló darabja Culture Shock címmel.
Értékelés: 8.1

Pókeres crossover címen dolgozik a Telltale?

Még a Penny Arcade Expo előtt bemutatkozhat a Telltale Games legújabb munkája. Nem, egyelőre nem a Jurassic Park, és nem is a Back to the Future játékokat fogják bejelenteni, hanem egy epikus crossover címről van szó, amiben zsugázni küldik Samet, Maxet és a Team Fortress katonáit - többek között.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Sam & Max évadok hamarosan az Xbox Live-on

Hamarosan Xbox LIVE Arcade címként is elérhető lesz a Sam & Max sorozat első két évada - jelentette be ma a játékot készítő Telltale Games.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

Péntek esti galériamánia igazi sztárokkal!

Galériánk olyan sztárokkal frissült ma este, mint Diablo, Fable, LEGO Batman, Midnight Club, Grid DLC, és még sorolhatnám. Tessék leellenőrizni!

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Lezárult a seven m nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű játékot ajándékoztunk el. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti, magyar nyelvű játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából három eredeti, teljesen magyar nyelvű PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

GDC 2008: Nagy öregekkel bővült a Telltale Games

A Sam & Max, a CSI és a Bone címeket jegyző Telltale Games három nagy játékfejlesztő veteránnal bővült nemrég - tudtuk meg a stúdió ma esti jelentéséből.

Wii-re is megjelenik a Sam & Max első évadja

Majdnem egy éve röppentek fel az első pletykák, melyek szerint Nintendo Wii-n is tiszteletét teszi a híres állati nyomozópáros, Sam és Max.

Sam & Max - hamarosan a boltokban

A hat részes Sam & Max Season 1 eddig csak az interneten volt megvásárolható, ám a The Adventure Company jóvoltából hamarosan a boltokba is kikerülhet!

Koppintott a Raving Rabbids 2 teaserje

Apró szösszenet a nagyvilágból: a Rayman: Raving Rabbids 2-t bejelentő sajtóanyag posztere egy az egyben a Sam & Max egy korábbi teaserjének koppintása.

Sam and Max: Season 1 - Nyáron a boltokban is

Az Adventure Company bejelentette, hogy idén augusztusban boltokba kerülhet a Sam & Max teljes első évada dobozos formában.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Xbox 360-ra is lesz Sam and Max?

A Telltale-es srácok nem is olyan régen még a Nintendo Wii felé kacsintgattak, most viszont úgy tűnik, hogy inkább X360-ra fogják átírni a Sam & Max sorozatot.

A Wii felé kacsintgatnak a Sam & Max készítői

A Bone- és a Sam & Max-játékokat is jegyző Telltale Games Nintendo Wii-hez értő programozói álláshirdetést jelentetett meg hivatalos weboldalán.

Lokálból tölthető az új Sam & Max demója

Megérkezett és lokálból tölthető le a Sam & Max Episode 1: Culture Shock kipróbálható változata. A demót érdemes lerángatni minden rajongónak, hiszen mérete igen csekély.

Az e-heti játékmegjelenések

Kissé megkésve, de összeállítottuk Nektek, a héten megjelenő játékok - szerencsére jó hosszú - listáját: lesz itt Need for Speed, FIFA és még sok más nyalánkság...

Sam & Max - Epizódonként 2000 forintba fáj majd

Hat epizódból áll majd a Sam & Max című kultkalandjáték folytatásának első évadja, mely összesen 35 dollárba, vagyis körülbelül 7500 forintba fog fájni.

Elkészült a Sam & Max első epizódja

Annyi halasztgatás után végül elkészült. Elkészült mindenidők egyik legnagyobb kalandjátékának folytatása. Hölgyeim és Uraim, Sam és Max visszatér!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Sam & Max legszívesebben Wii-t választana

A Penny Arcade Expo-n a Telltale Games egyik feje, Dan Connor elkotyogta, hogy nagyon szívesen látná a Sam & Max-et Nintendo Wii konzolon.