Two Worlds

RPG
Kiadó: SouthPeak Interactive, Fejlesztő: Reality Pump
Oblivion-verő szerepjáték a Reality Pump-tól - a játék grafikailag, s játékmenetileg is rendkívül innovatív.
Értékelés: 8.4

Bajban a Two Worlds fejlesztője

A minap elterjedt a hír, hogy bezárt a Two Worlds-sorozat és a Raven's Cry fejlesztője, a Reality Pump, és bár a fejlesztőcsapat tulajdonosa ezeket a híreket cáfolta, azért sejthető, hogy nincs minden rendben a lengyeleknél.

Folytatódik a Two Worlds

Ugyan néhol még meg sem jelent a második rész, de a készítők már most egyértelműen utaltak rá, hogy folytatódik a Two Worlds. Azt nem tudjuk, hogy teljes értékű epizódról vagy egy új kiegészítőről van-e szó, de ha minden jól megy, akkor a játék már viszonylag hamar, 2012-ben megjelenhet.

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Ingyenes Two Worlds kiegészítés érkezett

Megérkezett a Two Worlds legújabb kiegészítése: a Tainted Blood kizárólag multiplayer módban játszható, s egy raklapnyi új küldetéssel várja az érdeklődőket.

Készül a Two Worlds első kiegészítése

The Temptation alcímmel készül az ősszel megjelent Two Worlds első kiegészítőlemeze: egy biztos, ha az alapjátékot kedvelted, ezt imádni fogod!

A heti játékmegjelenések

Hosszú idő után végre kijelenthetem: kellemes hétnek nézünk elébe játékmegjelenések terén! Lesz itt BioShock, Settlers, GRAW2 és még sok más finomság.

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Two Worlds - bemutatkozik a gyűjtői változat

A Two Worlds kiadásáért felelős SouthPeak Interactive ma reggel meglepett minket egy Collector's Edition-bejelentéssel és egy új trailerrel.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Meghatározatlan ideig csúszik a Two Worlds

A Reality Pump bejelentette, hogy Oblivion-verőként becézett szerepjátéka, a Two Worlds késni fog: az új dátumot egyelőre nem árulták el a készítők.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Jövőre csúszott át a Two Worlds megjelenése

Ismét késik a sokak által csak Oblivion-verőként megbélyegzett, európaiak által fejlesztett RPG. A legfrissebb hírek szerint a Two Worlds csak jövőre jelenik meg.

Kedd esti galériafrissítés

Összeszedtük egy csokorba az elmúlt nap legjobb képeit; ízelítő a felhozatalból: Battlefield 2142, Guild Wars: Nightfall, Mass Effect és még sok más finomság vár Rátok!

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Szombat délutáni galériakoktél

Mai galériafrissítésünkben van Call of Duty 3, Collapse, Crackdown, Dead Rising, Enemy Territory, FIFA 07, Gothic 3, GTA: Vice City Stories és még rengeteg más!