Lost Planet: Extreme Condition

Akció
Kiadó: Capcom, Fejlesztő: Capcom
Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)
Értékelés: 9.7

Készítsünk interjút - te kérdezel, a Cenega válaszol!

Bioshock, Batman, Mortal Kombat, Remember Me, GTA V, Metro, XCOM, Lost Planet, Resident Evil. Csak néhány játék, amit a Cenega ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

A Capcom először elutasította a Dead Risingot

A japán kiadó egykori fejlesztési vezetője, Keiji Inafune, a Mega Man atyja elhintett pár érdekességet korábbi munkáltatója, a Capcom háza tájáról. Tőle tudjuk azt, hogy a cég korábban a csak a folytatásokra rendezkedett be, és meglehetősen szkeptikusan állt az új címek elé. Szerencse, hogy a Dead Rising megjelenhetett.

Keiji Inafune elhagyja a Capcomot

Huszonhárom év után elhagyja a Capcomot a Resident Evil, a Dead Rising és az Onimusha játékok szellemi atyja, Keiji Inafune. A mester lépése szinte előre megjósolható volt, elvégre már többször is szóban temetni kezdte a japán játékipart, igaz, a Capcomhoz mindvégig lojális maradt.

Már készül a Lost Planet-mozi forgatókönyve

Ari Arad, a Lost Planet film producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.

A Capcom tripláz

A Konami után a Capcom is rájött, hogy mekkora üzlet van az újra kiadott játékokban. Most egy tripla pakkal kedveskednek nekünk.
  • Írta: billadama
  • 7 komment

Lost Planet mozi kétszázmillió dollárért

Nyáron tudtuk meg nemhivatalos forrásból, hogy film készül az eleinte X360-, majd multiplatform sikercím, a Lost Planet alapján - az újabb hírek szerint nem is kis pénzből.

Film készül a Lost Planet alapján

Újabb játék költözik a mozivászonra - a legfrissebb pletykák szerint az újgenerációs konzolokon és PC-n bemutatkozott Lost Planet alapján készül film.

Bővített kiadással jelentkezik a Lost Planet

Hónapok óta pletykálnak a Lost Planet Colonies-ről: sokan folytatást reméltünk, mások az árral kapcsolatos, kiszivárgott hírek alapján kiegészítőre tippeltek.

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

Újabb érdekességekkel frissült a PlayStation Store

A megszokottak szerint frissült a héten is a PlayStation Store: ezúttal is akad néhány érdekesség a PlayStation 3-mal rendelkező letöltők számára.

Friss videó a Lost Planet PS3-as verziójából

Új videót kaptunk a Lost Planet: Extreme Condition PS3-as verziójából. Sajnos gameplay jelenetek nincsenek benne, viszont a vágások és a zene remek lett!
  • Írta: Dentis 360
  • 6 komment

Lost Planet - PlayStation 3-as képáradat

Számos új kép tekinthető meg a PS3-mas Lost Planetről! A megjelenésig nem kell sokat várni, ugyanis az ígéretek szerint még az év elején a kezünkben foghatjuk a játékot!

Lost Planet - látnivalók a PS3-as verzióból

A Capcom erőteljesen hegeszti a Lost Planet: Extreme Condition Playstation 3-as portját - most négy darab új képpel leptek meg minket.

Februárban érkezik a PS3-as Lost Planet

Az X360-on és PC-n már elérhető Lost Planet legújabb átirata, a PS3-as változat is mejgelenéséhez közeledik - februárban már tolhatjuk is a kicsikét!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Megérkezett az első videó a PS3-as Lost Planetből

A Capcom éppen a napokban jelentette be, hogy Xbox 360-on és PC-n nagy sikereket elért játékuk, a Lost Planet: Extreme Condition megjelenik PlayStation 3-ra is.
  • Írta: Dentis 360
  • 9 komment

Dark Void és PS3-as Lost Planet bejelentés

A Street Fighter 4 mellett a Capcom tegnap bejelentette másik új játékát, a Dark Void-ot. Sőt, jó hír, hogy már készítik a Lost Planet PS3-as verzióját is!

Bejelentésekre készül szerdán a Capcom

Bejelentésekre készül a szerdai nap folyamán a Capcom: sokak szerint a Lost Planet és az Okami folytatásainak bemutatására van esély.

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!