Ice Age 2: The Meltdown

Akció
Kiadó: Vivendi, Fejlesztő: Vivendi
A Jégkorszak című animáció film második része alapján készített akciójáték.
Értékelés: 9.0

Rekord bevétellel zárt a 20th Century Fox

Parádés haszonnal zárta az évet a 20th Century Fox. A filmgyár nem kevesebb, mint 3 milliárd dollár tiszta bevételt könyvelhetett el az év végi bevallásban.

A heti játékmegjelenések

Nagyon szegényes hétnek nézünk elébe a játékmegjelenések szempontjából, azonban érkezik egy-két érdekes cím, melyet érdemes beszerezni a játékosoknak!

Töretlen a Vivendi sikere a World of Warcrafttal

A Vivendi Games is rendelkezésünkre bocsátotta negyedéves üzleti beszámolóját, mely a legutóbbihoz hasonlóan ismét nagyon pozitív lett. Ebből szemezgettünk egy keveset...

62 Nintendo Wii játék, még idén!

A japán óriásvállalat ma, a Nintendo Wii vészesen közeledő világpremierje alkalmából megnyugtatott minket, hogy idén biztosan nem marad játék nélkül a konzol.

Jégkorszak 2 - Már Nintendo Wii-re is

A Sierra Entertainment bejelentette, hogy az azonos című animációs film alapján készült Ice Age 2: The Meltdown-nak lesz Nintendo Wii-átirata is még idén karácsonykor.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Angliai multiplatform eladási statisztikák

Megérkezett azon toplista, mely a múlt héten legkeresettebb játékok listáját prezentálja - egyenesen Angliából. Győztesünk a 2006 FIFA World Cup!

Ice Age 2 demó

Épp az imént került fel a netre a Jégkorszak 2: Az Olvadás című új Pixar animáció alapján készített ugribugri akciójáték kipróbálható demója.

Friss képek a galériában

Sokan hiányoltátok a közelmúltban napi rendszerességgel jelentkező galériafrissítésünket, így engedve a tömegnek újra itt egy hatalmas adag screen.

Ice Age 2, Arthur and the Minimoys

Két, jövőre mozikba kerülő animációs film alapján készülő akciójátékot jelenetettek be a minap. Egyik a Jégkorszak második része, másik pedig az Arthur and the Minimoys.