Medieval 2: Total War

A nagysikerű Medieval : Total War után végre megérkezett a várva várt folytatás is. Építsd föl seregeid és hódítsd meg a világot a középkor vívmányaival.
1649052120

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Teljes gőzzel ráfeküdtünk az áprilisra, és amíg a tavasz is összeszedi magát, nézzük meg, hogy milyen játékokkal és filmekkel fogunk találkozni a következő napokban! A szokott módon listába szedtük a heti premiereket.
1642593600

Mobilos portot kap a Total War: Medieval II

Hamarosan a legapróbb képernyőkön is elmerülhetünk a Creative Assembly klasszikus stratégiai játékában, idén tavasszal ugyanis mobilokra költözik a Total War: Medieval II.
1542798000

Total War: Definitive Edition-cunami érkezett

A Sega és a Creative Assembly népszerű Total War-szériájának három része is megkapja a maga Definitive Editionjét. Az új vásárlóknak átláthatóbb címeket, a régi tulajdonosoknak pedig ingyen DLC-ket hoznak a változások!
1458748800

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.
1442496360

Itt az új Humble Bundle, főszerepben a Total War

Két nappal ezelőtt rajtolt el a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a Total War-sorozat kapta a főszerepet. Elképesztő mennyiségű tartalom ütheti a markodat, nagyon jó áron!
1435318236

A hétvégén ingyen játszhatóak a Total War-játékok

A sorozat 15. szülinapja alkalmából ingyen kipróbálható a The Creative Assembly Total War-szériája. Ez annyit jelent, hogy fél tucat stratégiába mélyedhetünk el a Steamen, amiket aztán kedvezményesen vásárolhatunk meg.
1425628800

Elkészült a The Elder Scrolls: Total War

A Total War: Warhammer mellett újabb furcsa felvonás mutatkozott be a Total War-sorozathoz, igaz, a The Elder Scrolls: Total War nem hivatalos folytatás, hanem "csak" egy rajongó munkája.
1410860700

Heti akciók és leárazások - 38. hét

Új rovat indul a Gamekapcson, melyben összeválogatjuk nektek a hét legklasszabb árleszállításait és alkuit az online játékboltok kínálatából. Kedvenc címeitek talán épp most vannak akcióban, úgyhogy kerüljetek beljebb!
1394802000

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.
1354806000

Warhammer-játék készül a Total War alkotóinál

A Sega és a Creative Assembly közösen kötött megállapodást a Games Workshoppal, így a Total War alkotói több játékot is fejleszthetnek majd a méltán népszerű Warhammer-univerzum alapján.