SWAT 4: The Stetchkov Syndicate

FPS, Kiegészítõ, Taktikai Akció
Kiadó: Vivendi, Fejlesztő: Irrational Games
2005. egyik legjobb FPS-ének első addonja. Több új misszió lesz mind az egy- és többjátékos játékban, ahol megismerkedhetünk az új fegyverekkel, felszerelésekkel és egyéb tárgyakkal.
Értékelés: Nincs még értékelve

Ghost Story Gamesként folytatja a BioShock-csapat

Már ami maradt belőle. Az Irrational Games három évvel ezelőtt jelentette be, hogy alapos átszervezéseknek néz elébe, azóta nem is nagyon hallottunk a fejlesztőcsapat felől.

Bezár az Irrational Games

Jelenlegi formájában gyakorlatilag megszűnik az Irrational Games, tizenöt ember kivételével mindenkit elküldenek. Ken Levine, a csapat fejese döntött így: egy olyan projektbe vágná a fejszéjét, amihez másfajta felállás szükséges.

Ilyen lett volna a BioShock alkotóinak stratégiája

Az Irrational Games ugyan többnyire akciójátékokat fejlesztett a pályafutása során, 2002-ben egy kifejezetten konzolokra tervezett stratégián is dolgozott. A Dungeon Duelt később ugyan leállították, a múlt héten azonban a srácok nyilvánosságra hozták a játékot bemutató brossurát.
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

Vasárnapi képmánia

Aki esetleg a reggeli mise helyett az internetet böngészné, lesse meg hatalmas frissítésen átesett képgalériánkat!

Aranyon a SWAT4 első kiegészítése!

A Vivendi Universal Games bejelentette, hogy a SWAT4 első kiegészítője, a Stetchkov Syndicate bearanyozódott és köszöni nagyon jól van.

SWAT4:The Stetchkov Syndicate képek és trailer!

Így estére érkezett pár kép a Swat 4 kiegészítéséből és egy trailer is. Az újítások egy részét figyelhetjük meg.

Swat 4 kiegészítő infói

A SWAT 4-hez, eddig névtelenül készülő kiegészítőjéről csikartak ki egy kevés információmorzsát a szakavatott felderítők.
  • Írta: Drago
  • 1 komment

UPDATE: SWAT 4 kiegészítő + képek

A Computer Gaming World magazin értesülései szerint jövő év februárjában érkezik az egyelőre még bejelentetlen SWAT 4 add-on.