Stranglehold

Akció, Kaland
Kiadó: Midway, Fejlesztő: Midway Studios Chicago
A Midway kiadásában egy új akció-kaland játék készül, ami a Stranglehold címet kapta. A stuff látványáért az Unreal Engine 3 lesz a felelős és közben olyan nevek segítik a fejlesztést, mint John Woo és Chow Yun-Fat.
Értékelés: 9.6

Újra kapható a Stranglehold

Újra kapható a John Woo közreműködésével készült Stranglehold, a játék a GOG kínálatában vált elérhetővé a Warner Bros.-nak hála. Ha kimaradt annak idején, feltétlenül megéri ránézni!

Film készül a Stranglehold alapján

A Hollywood Report friss cikke szerint mozifilm készül a Stranglehold alapján. Az ötlet már csak azért is érdekes, mert a játék maga is feldolgozás volt.

Készül a Stranglehold második része?

Bár Max Payne koronája érintetlen maradt, a hasonló stílusú lövöldözést feldolgozó Stranglehold az elmúlt év egyik legizgalmasabb akciójátéka volt.

Stranglehold pályacsomag a LIVE-on

Pályacsomag érkezett John Woo és Chow Yun-Fat közös játékához, a Stranglehold-hoz. A LIVE-ról letölthető pack vadi új multiplayer helyszíneket nyújt.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Bővül a Stranglehold többjátékos módja

A Midway bejelentette, hogy hamarosan új kiegészítő érkezik majd a Stranglehold konzolos változataihoz számos új többjátékos térképpel és más érdekességekkel!

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Tölthető a Stranglehold PC-s demója

Végre-valahára megérkezett PC-re is a Stranglehold laza két gigabájtot nyomó demója - hosszú lesz a várakozás, a játékélményért cserébe viszont megéri!
  • Írta: Dentis 360
  • 35 komment

Tölthető a Stranglehold PS3-as demója

PlayStation 3-tulajdonosok, irány a PlayStation Network, melyen keresztül már elérhető a John Woo Presents Stranglehold kipróbálható változata!

A heti játékmegjelenések

A héten leginkább PC-fronton várható komolyabb invázió, viszont nem érdemes elmenni szó nélkül a többi platform mellett sem, hiszen a felhozatal másutt is remek.

Befejeződtek a Stranglehold munkálatai

A Hard Boiled folytatása, a várva-várt Stranglehold munkálatai végre befejeződtek - jelentette be a Midway a napokban büszkén.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Új Stranglehold videó érkezett

A Stranglehold nevű akció játékból került ki egy öt perces gameplay videó, amiben tömény akciót szemléhetünk meg, maguk a fejlesztők társaságában.
  • Írta: Dentis 360
  • 12 komment

Letölthető a Stranglehold demója

Az E3-on tett ígéreteknek megfelelően megérkezett a Stranglehold kipróbálható változata. Elsőként az X360-as játékosok bújhatnak Tequila felügyelő bőrébe.

Késik a Stranglehold PS3-as változata

Újfent rendszeresen jelentkező, PS3-as késésekről beszámoló rovatunkat olvashatjátok, melynek középpontjából ezúttal a Stranglehold áll.

Hétfő esti képözön

A hét elején igen nagy pangás van képek terén, de azért sikerült összeszednem 200 darab képet kisebb, illetve nagyobb nevű játékokról.