World in Conflict

Háborús, RTS
Kiadó: Sierra, Fejlesztő: Massive Entertainment
A Ground Control 2 készítőinek új valós idejű stratégiája, mely a Hidegháborút dolgozza fel alternatív formában.
Értékelés: 9.5

E3 2013: Bejelentéssel készülnek a Driver alkotói

A Ubisoft Reflections jelenleg a Watch_Dogs munkálataiban segédkezik, de közben vadonatúj játékukat is kalapálják, amit az idei Electronic Entertainment Expón jelentenek be. Készül az új Driver?

Ubisoft kézen a Massive Entertainment

Az Activision Blizzard létrejöttekor sok más csapattal együtt a Massive Entertainment "kiárusításra" került - a svéd srácok most a Ubisoftnál találtak otthonra.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

PlayStation 3-ra is készül a World in Conflict

Azt már régóta tudjuk, hogy Xbox 360-ra is készül a tavalyi év egyik legsikeresebb PC-s játéka, a PlayStation 3-as verziót csak ma leplezték le.

Ünnepi gúnyába öltöztetett játékok

A Rayman: Raving Rabbids 2, a Sam & Max, a SimCity Societies és a World in Conflict is karácsonyi trailerrel jelentkezik a közelgő ünnepek alkalmából.

Lezárult a World in Conflict nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából egy eredeti World in Conflict PC-s játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesnek gratulálunk!

Nyerj eredeti World in Conflict játékot!

Nyereményjátékunkban a CD Projekt Magyarország jóvoltából eredeti World in Conflict PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Pénzdíjas World in Conflict világverseny!

Az Intel szervezésében hamarosan elindul a Game On World in Conflict inCup – az első, világméretű és pénzdíjas World in Conflict verseny!

A tíz legkeresettebb PC-s játék listája Amerikából

A Company of Heroes kiegészítése, a The Sims legújabb része és a World in Conflict állhatott a legnépszerűbb PC-s játékok amerikai dobogójára.

Világszerte vezeti a toplistákat a World in Conflict

A Sierra és a Massive Entertainment örömmel jelentette be, hogy új stratégiájuk, a World in Conflict világszerte vezeti a PC-s játékeladási toplistákat.

World in Conflict csúszás

Nem kell megijedni, eme hír a PC-s tulajokat nem érinti, hiszen a World in Conflict eme változata szeptember tizennyolcadika óta elérhető a rajongók számára.

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!
 • Írta: fojesz
 • 7 komment

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
 • Írta: fojesz
 • 5 komment

GC 2007: Tölthető a World in Conflict demója

Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.
 • Írta: Mast3rmind
 • 13 komment

GC 2007: Itt a World in Conflict kiállított trailere

A World in Conflict című stratégiai játékból érkezett egy rövidke kis videó, amely részben azért került ki, hogy a nagyérdeműt ráhangolja a nemsokára megjelenő demóra.
 • Írta: Dentis 360
 • 7 komment

Jövő héten jön a World in Conflict demo

A bétateszt után nyilvánossá vált, hogy hamarosan kézhez kaphatjuk a Massive Entertainment legújabb alkotásának, a World in Conflict-nak a kipróbálható változatát.
 • Írta: rility
 • 7 komment

Elkészült a World in Conflict

Végre-valahára elkészült a hidegháborút alternatív módon feldolgozó valós idejű stratégia, a World in Conflict - már a megjelenésig sem kell sokat várni!
 • Írta: fojesz
 • 4 komment