Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Stratégia, RTS, C&C
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Régi nagy kedvencünknek, a Command & Conquer -nek a legújabb része, mely 2047-ben játszódik és amelyben Kane visszatér a halálból!

Jöhetnek a Command & Conquer remasterek?

Már az EA is elismeri, hogy a Command & Conquer: Rivals nem jött be a rajongóknak, ám most szeretné kikérni mindenki véleményét, hogy mit látnának szívesen a klasszikus részek esetleges remasterében.

Heti akciók és leárazások - 43. hét

Néhány óra múlva kezdődik október utolsó hete. Az akciók jönnek és mennek, de mi gondoskodunk róla, hogy a Gamekapocs olvasói mindig tudjanak róluk. Reméljük, elégedettek lesztek az eheti választékkal is!

Készül a következő Command & Conquer

Tegyük hozzá, hogy mindez még nem hivatalos, csak nagyon erősen valószínű. Az igényesebbek esetleg pletykának is tekinthetik, de úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem csak a PC-s játékok feltámasztására fekszik rá, de ezzel párhuzamosan egy új Command & Conquer is készül.

Új médium felé kacsintgat a Command & Conquer

Nem, ezúttal nem az Uri Geller-féle bűvészekre gondolunk, hanem olyan kommunikációs eszközökre, amelyek segítségével az EA reklámozni tudná a sorozatot.

WCG 2008: Öt magyar a kölni világdöntőben

A világ legjobb cyber játékosai gyűltek össze ezen a héten Kölnben, hogy az egymás ellen vívott viadalok végén, elnyerjék a World Cyber Games 2008 bajnoka címet.

Nem lesz több Command & Conquer 3 kiegészítés

Aki eddig azt gondolta, hogy a Kane's Wrath sikerén felbuzdulva az Electronic Arts még több küldetéslemezt készít majd a Command & Conquer 3 alá, tévedett.

A legújabb Sims-kiegészítő vezeti a toplistákat

Míg február legkeresettebb PC-s játéka a World of Warcraft volt, addig március első hetén már a dobogó közelébe se jutott, helyét pedig a Sims vette át.

Nagy C&C-bejelentés várható két héten belül

Megérkezett a Command & Conquerrel foglalkozó Battlecast videoblog legfrissebb adása, melyben egy hamarosan esedékes, különleges bejelentésről is szó esik.

Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!

Ingyen letölthető a Command & Conquer első része

Az Electronic Arts sem szeretne lemaradni az ajándékozási mizériáról, így az 1995-ben megjelent RTS-ek királyát osztja meg a nagyközönséggel, teljesen ingyen.

Kiegészül a Command & Conquer harmadik része

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3 mindkét változata kiegészítővel fog gyarapodni, mely a Kane's Wrath alcímet viseli.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Amerikai eladási adatok PC fronton

Érdekességképpen berakom már az amerikai eladási statisztikákat, lehet rajta rágódni egy picit...

Pókember vezeti a brit toplistákat

Az égvilágon minden létező platformra megjelent Spider-Man 3 továbbra is vezeti a brit toplistákat, bár a Command & Conquer 3: Tiberium Wars erősen sanyargatja.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

PS3-ra és Wii-re is lesz Tiberium Wars?

A PC-játékosok már régóta, az X360-tulajok pedig péntektől élvezhetik a Command & Conquer 3-at - elképzelhető, hogy a PS3- és Wii-változatokról sem kell lemondanunk!

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista. Május 7-e és 13-a között olyan finomságok jönnek, mint Cellfactor, Sam & Max,Downhill Jam és Shrek 3.

Regény készül a Tiberium Wars alapján

A minap az Electronic Arts és a Del Rey közösen bejelentette, hogy utóbbi kiadó egy Command & Conquer 3: Tiberium Wars alapján készült könyvet fog kiadni.

Command & Conquer 3 Worldbuilder

A nagy reklámhadjárattal megtolt új Command & Conquer részhez mostmár a felhasználó is hozzáteheti a saját maga által kreált pályáit. Megjött a Worldbuilder!

Tölthető a Tiberium Wars X360-as demója

Ígéreteihez híven az Electronic Arts egy hónappal megjelenése előtt elérhetővé tette az X360-as Command & Conquer 3 kipróbálható verzióját.

Amerikában vezet a Command & Conquer 3

Hittétek volna, hogy valaha sikerül lenyomni a Sims 2-t és a World of Warcraft-ot? Az EA-nek sikerült. Az USA legkelendőbb játéka jelenleg a Command & Conquer 3.