Aion: Tower of Eternity

MMOG
Kiadó: NCsoft, Fejlesztő: NCsoft
Sok-sok évvel ezelőtt Aion megalkotta az Örökkévalóság Tornyát, hogy egyensúlyt teremtsen a világban. Ám a béke nem tartott sokáig...
Értékelés: 9.0

Februártól ingyenes lesz az Aion is

Az NCsoft bejelentette, hogy februárban az Aion nevű MMORPG-je is átáll a free-to-play üzleti modellre; nem titkoltan azért van szükség a váltásra, mert a játékkal egyre kevesebben játszanak, hiába érkeznek folyamatosan a tartalmi frissítések. A működtetést a Gameforge veszi át a cégtől.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a jó kedvünket még az sem csorbítja, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak, és az időjárás is ótvar - más kérdés, hogy egyébként sincs miért örülni: a DiRT 3-on kívül szinte semmi értékelhető anyag nem fog boltokba kerülni az elkövetkezendő hét nap folyamán.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.

Ráncfelvarrás vár az Aion: Tower of Eternity-re

Alapos ráncfelvarrás vár az Aionra - a legfrissebb, közel tízperces videóból kiderül, hogy mennyit fejlődött grafikailag az amúgy sem csúnya játék.

Remek eladásokkal büszkélkedhet az Aion

A szeptemberben megjelent játék nagyszerű eladásokkal büszkélkedhet, ugyanis nem kevesebb, mint 970 000 példányt adtak el Európában és Amerikában.

Lezárult az Aion nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az An-Tec jóvoltából egy normál kiadású, és egy fémdobozos Aion játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti, különleges kiadású Aion játékot

Legújabb nyereményjátékunkban a An-Tec jóvoltából egy darab fémdobozos, és egy normál kiadású Aion játékprogramot sorsolunk ki. Tippelj, és nyerj!

TGS 2009: Az utolsó galériafrissítés

Véget ért a Tokyo Game Show 2009, képekből pedig ezúttal sem volt hiány - második, s egyben sajnos utolsó összeállításunk viszont nagyon jóra sikerült.

TGS 2009: Az első nagy galériafrissítés

Megérkezett az első nagy adag screenshot a TGS 2009-ről. Van Bad Company 2, Dantes Inferno, FIFA 10, Halo ODST, NFS, Splinter Cell, és még sok más!

Minden évben kiegészül majd az Aion

Még alig vagyunk túl a starton, s az NCsoft máris bizakodó a játékkal kapcsolatban, egészen pontosan azt ígérték, hogy minden évben lesz egy nagyobb kiegészítés.
  • Írta: Ghost
  • 4 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a napokban jön az Aion: Tower of Eternity, az Order of War, a Katamari Forever és a Halo 3 előzményeit bemutató ODST is.

Rengeteg előrendelést tudhat magának az Aion

Az NCsoft új MMO játéka már hatalmas sikert könyvelhet el magának, legalábbis ha az alőrendeléseket nézzük: majdnem 400.000 előrendelője van a játéknak.
  • Írta: Ghost
  • 5 komment

GamesCom 09: Az első nagy screenshot adag

Elstartolt a GamesCom 2009, mi pedig máris egy nagy adag screenshottal kezdjük a napot. Persze forró csokival jobb lenne, de ilyen a játékújságíró élete!

Aranylemezen a sikervárományos Aion

Végre aranylemezre került a Koreában már megjelent játék európai változata, így már semmi sem állhat a szeptemberi megjelenés útjába, közölte az NCsoft.

Szeptemberben jelenik meg az Aion

Már nem kell sokat várni, hogy mindenki belevethesse magát az Aion csodálatos világába, ugyanis az NCsoft által fejlesztett játék szeptemberben érkezik.

E3 2009: Négy tonna új screenshot a galériában

Közeleg az E3, durva tempót diktálnak a kiadót, de álljuk a sarat! Ezúttal egy halom új kép érkezett, amolyan kiállítás előtti étvágygerjesztőnek.

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!