Sega Rally

Autóverseny, Rally
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
A Sega Rally sorozat nextgen változata PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. Megjelenés valamikor 2007-ben! :)
Értékelés: 7.9

Mégsem kell búcsúzni a Sega Rally készítőitől

A SEGA pár napja jelentette be, hogy bezárja a Sega Rally-t fejlesztő Sega Racing Studio fejlesztőcéget - a csapatot viszont egy idegen kiadó megmentette.

Bezárnak a Sega Rally Revo fejlesztői?

A CastAway, az Iron Lore, a Pseudo Interactive és a Stormfront után újabb stúdió zárja be kapuit. A pletykák szerint a Sega megszünteti egyik kirendeltségét.

Tölthető a Sega Rally új, PC-s demója

Ma felkerült a netre a Sega Rally PC-s verziójának újabb kipróbálható demója. Ha tesztünk esetleg győzött meg, akkor ezt mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Tölthető a Sega Rally demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető az új Sega Rally két pályát, és két nagyszerű rallyautót tartalmazó demója. A PC-s átiratról egyelőre nincs hírünk.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

TGS 2007: Halo 3, Sega Rally és Zoids képek

Három remek játékból érkeztek képek, egyenesen a TGS 2007-ről. A felhozatal: Halo 3, Sega Rally, és a japán stílus kedvelőinek készülő Zoids Alternative.

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

GC 2007: Galériafrissítés - a második felvonás

Újabb galériafrissítéssel jelentkezünk a Games Convention-ről, melyben ezúttal is számos remek cím kapott helyet - irány screenshotokat nézegetni!

GC 2007: Összeállítás az eddigi legjobb videókból

Összegyűjtöttük egy csokorba a GC eddigi legjobb videóit - érdemes megnézni őket mind, de külön felhívnám a figyelmet a Rayman: Raving Rabbids 2 trailerre!

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

E3 2007: Sega Rally - néhány próbakör

Ha nem számítjuk a fizika és a szimuláció hiányát, egy szép és jó játékot kapunk a Sega Rally személyében. Erről érkezett egy új gameplay videó.

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Sega Rally - lesz PSP-s változat is

Az eredetileg PC-re, X360-ra és PS3-ra bejelentett új Sega Rally a Sony kézikonzoljára is megjelenik majd - jelentette be a Sega a mai napon.

A Sega Rally Revo köszöni, jól van

Rég hallottunk már a Sega Rally Revo felől. A fejlesztők ma úgy gondolták, hogy 5 új screenshot társaságában rövid helyzetjelentést küldenek a projektről.