Turok

FPS, Lövöldözõs, Õslényes
Kiadó: Buena Vista Games, Fejlesztő: Propaganda
A Turok című, régen egész jónak számító dinógyilkolós FPS legújabb része, mely a Buena Vista Games-nek köszönhetően keményen hátsó fertájon rúgja a gamereket.
Értékelés: 7.5

Az Acclaim elkészítette volna a Turok 5-öt

A Turok-széria koporsójába a 2008-as reboot látszólag végleg beverte az utolsó szöget, de történhetett volna ez másképp is. Az Acclaim 2004-ben Turok 5: Resurrection címmel próbálta folytatni a sorozatot.

Dobozos kiadást kap Switchen a Turok 1 és 2

Hamarosan Nintendo Switchen is megjelenik a Turok 2: Seeds of Evil digitális változata, az igazi veterán dinóvadászok pedig a Limited Run Gamesnek hála lecsaphatnak akár az első két epizód dobozos kiadására is.

Visszatér a Turok: Dinosaur Hunter?

Egy interjúban elhangzott válasz szerint PC-s újrafeldolgozást kap az 1997-ben megjelent Turok: Dinosaur Hunter. A fejlesztést állítólag a System Shock 2-öt is újraélesztő Night Dive csapata végzi, de ők egyelőre ködösítenek.

Ilyen lett volna a Turok 2

Igen, tudjuk, hogy Turok 2 tulajdonképpen volt már, de ez a Propaganda Games-féle Turok 2, amit a 2008-as reboothoz fejlesztettek. Most ebből érkezett közel negyven kép és egy teaser videó.

További elbocsátások a Disney Interactive-nál

A januári felmondások után újabb nagyszabású elbocsátásokba kezdett a Disney Interactive: most állítólag 80 munkatársától vált meg a vállalat. A PaidContent szerint ez a dolgozók hét százalékát érinti a változtatás a 4000 főt számláló állományból. Tényleg nagy bajban lenne a Disney?

Bezárt a Bizarre és a Propaganda Games

Egy nap alatt két stúdió is lehúzta a rolót, a Bizarre Creations-t az Activision, míg a Propaganda Games-t a Disney Interactive építette le. Az előző hónapokban már mindkét csapat csak vegetált, és bár befejezhették utolsó munkáikat, a kard végig ott lengett a fejük fölött.

Folytatás készül az újgenerációs Turokhoz?

Bár a jogokat birtokló Disney nem jelentett be hivatalosan semmit, a fejlesztők a Propaganda Games-et mostanában ért elbocsátások kapcsán elkotyogták a Turok 2 készültét.

Film készül a Turok alapján?

Azt hinnénk, szinte az összes képregényhős bemutatkozott a filmvásznon is, a videójátékokból is ismert Turok alapján viszont még nem készült mozi.

A heti játékmegjelenések

A héten kerül boltokba többek között a PC-s Turok, a Mario Kart Wii-s változata, a Square Enix új, DS-exklúzív szerepjátéka és az NBA Ballers új része is.

Hétfő esti galériafrissítés

Régen volt már galériafrissítésünk, itt az ideje bepótolni a lemaradást! Egy nagyobb összeállítással kezdünk, melyet remélhetőleg később több másik fog követni.

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk izgalmasnak ígérkezik, hiszen érkezik többek között a Devil May Cry negyedik illetve a Turok új része, valamint jön a Culdcept Saga és még pár finomság!

Új játékon dolgoznak a Turok Rebirth alkotói

Hamarosan boltokba kerül az újgenerációs Turok-játék, a fejlesztők pedig egy csöppet sem lustálkodnak: már gőzerővel dolgoznak következő projektükön.

Turok - ennyire pocsék lenne PS3 konzolon?

A héten megjelent az új Turok játék demója, egy lelkes GT fórumozó pedig vette a bátorságot, és összehasonlította az Xbox 360-as és PS3-as verziót.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Letölthető az új Turok kipróbálható változata

Egyelőre csak az Xbox 360-nal rendelkezők tölthetik le az új Turok Rebirth egyjátékos demóját - a letöltéshez mi sok sikert, az egy gigás fájl sok türelmet kíván.

Behind The Scenes - így készül a Turok Rebirth

A múltkori képek csöppet lehangolóak voltak, de ez a video visszahozta hitünket. Mégiscsak azt kell mondjuk, nem lesz rossz játék a Turok Rebirth!

Friss Turok látnivalók érkeztek

Nyakunkon a Turok megjelenése! Február ötödikén már a kezünkben tarthatjuk a dínó-gyilkolós stuffot - ízelítőnek pedig most megtekinthető pár új kép.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Februárban kerül boltokba az új Turok

A Disney Interactive ma reggel bejelentette, hogy a Turok Rebirth jövő februárban kerül boltokba. Az FPS PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető.