Army of Two

Akció, Kaland
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Az Electronic Arts legújabb akciójátéka Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. Az Army of Two érdekessége, hogy minden küldetésünket egy CPU vezérelte társsal kell véghez vinnünk.
Értékelés: 8.8

Magyar játék a Games with Gold januári kínálatában

Még bő egy hét hátravan januárig, de a Microsoft már karácsony előtt elárulta, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők a jövő hónapban. Kezdésnek a magyar fejlesztésű The Incredible Adventures of Van Helsing III-nak örülhetünk.

Készül az Army of Four szinkronja?

A Csillagkapu - Atlantisz sztárja Twitteren újságolta el, hogy aláírt az Electronic Artsnál egy bizonyos AO4 nevű projekt szinkronizálására. Ez már a sokadik utalás lehet arra, hogy az óriáskiadó egy második folytatást is készít az Army of Two-hoz, ám ezúttal négyfős kooperatív móddal is kibővíti a fícsörlistát.

Szóbeszédek az Army of Two folytatásáról

Folytatódik az EA-féle pletykazuhatag: a tegnapi Dead Space és Dragon Age mendemondák után most az Army of Two van terítéken. Pontosabban az Army of Four - mivel a híresztelések szerint kicsiny kommandónk immáron négyfősre duzzadna. Pluszban a Frostbite 2 engine hajtaná.

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.

Folytatódik az Army of Two

Ismét az EA álláshirdetéseiből szemezgetve értesülhetünk arról, hogy a Visceral Games montreali részlege munkatársakat keres legújabb fejlesztésükhöz, mely minden jel szerint az Army of Two frencsájz újabb darabja lesz. Ezek szerint a Dead Space 2-t elkövető csapat lesz a felbujtó.

Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Szinte biztos: bemutatkozik az Army of Two 2

Ahogy arra számítani lehetett, a jövő héten valószínűleg az Army of Two várva-várt folytatását fogják leleplezni a bejelentésnek szentelt extra rendezvényen.

A Crysis vezeti a hazai eladási toplistát

Múltkori előretörését felülmúlva, a január 18-ával zárult héten az aranyérmet zsebelhette be magának "grafikai csúcstartó" pozíciója mellé a Crysis.

Márciusi toplisták az Egyesült Államokból

Ugyan nem régen leközöltünk egy amerikai toplistát, az összesített, márciusi adatokra idáig várni kellett mind számítógépes, mind pedig konzolos fronton.

Army of Two demó az Xbox Live-on

A rossz előszél ellenére az Army of Two-ból kellemes játék kerekedett ki, ám megértjük azokat, akik nem mernek rá beruházni - érdemes előtte kipróbálni a demót!

Army of Two - áprilisban jön a demó

Bizonyára közöttetek is akadnak olyanok, akik csak azután vesznek játékot, miután meggyőződtek arról, hogy tényleg érdemes-e beruházni rá, vagyis kipróbálták.

Az első a harc és a bajtársiasság

Az első a harc és a bajtársiasság - szól az Army of Two szlogenje, mely immáron kicsiny hazánkban is betámadta a PS3 és Xbox 360 tulajdonosokat.

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik többek között a felturbózott Bully, az új Dawn of War kiegészítő, a PSP-s God of War, az Army of Two és a Super Smash Bros. Brawl.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

Újabb Army of Two kedvcsináló érkezett

Bár sokan az Army of Two bukására esküsznek, az előzetesen kiadott trailereket ettől függetlenül még szeretjük - most egy újabb darab van terítéken, érdemes megnézni!

Képregény készül az Army of Two alapján

Az előzetes próbaverziók után sokan gondolják ugyan, hogy az Army of Two szinte biztosan bukás lesz, a Prima Publishing mégis képregényt készít a cím alapján.

Army of Two trailer érkezett!

Újabb videó jelent meg a neten. Ez is csak erősíti a hitet az emberben, hogy a korai negatív kritikák ellenére remek produkcióval rukkolnak elő a fejlesztők.

Army of Two - videó a kooperatív módról

Végre megtekinthető egy száz százalékig gameplay, kicsivel több, mint hét és félperces videó az Army of Two kooperatív játékmódjáról.