Mercenaries 2: World in Flames

Akció
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Pandemic Studios
Készül a Pandemic Studios híres-neves akciójátékának folytatása PS3-ra, X360-ra, PS2-re és PC-re.
Értékelés: 7.9

Visceral: a Mercenariesre hajaz majd az új SW-játék

Ugyan a Visceral Games műhelyében készülő, titokzatos Star Wars-játékról semmit sem lehet még tudni, az egyik fejlesztő által elejtett Twitter-bejegyzés mégis arra utal, hogy egy nyílt világú, külső nézetes akciójátékot kapunk.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Venezuelában játékok mérgezik az embereket

Hugo Chavez venezuelai elnök szerint a játékok méregként hatnak a játékosokra, megtanítják őket ölni és megszerettetik velük a cigarettát, a drogokat és az alkoholt.

Lehúzhatja a rolót a Pandemic?

Ha igazak a pletykák, a 2007-ben felvásárolt Pandemic lehet az Electronic Arts nagy leépítési, átszervezési akciójának első nagyobb áldozata.

Már második a FIFA 09 a hazai toplistán

Bármily furcsa, de manapság a jó idő közeledtével inkább a FIFA 09 lesz népszerűbb a hagyományos focinál, de nyilván ebből is profitál majd valaki.

Változatlan az élmezőny a hazai toplistán

Változatlanul a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője, illetve a FIFA 09 tanyázik a hazai játékeladásokat összegző toplista dobogóján.

Régi ismerősök a legfrissebb hazai toplistán

Bár a World of Warcraft uralom továbbra is tart, a január 11-ével zárult hét toplistáján több régi ismerős is visszaköszön - ezúttal pedig nem Sims-részekről van szó.

Ingyenes Mercenaries 2 DLC érkezik hamarosan

A Pandemic Studios műhelyében készült Mercenaries 2: World in Flames is hamarosan DLC-vel bővül, amelyben új játékmódok is helyet kapnak.

Letölthető Obama karakter Mercenaries 2-höz

Ma már beszámoltunk Barack Obama amerikai elnökjelölt in-game reklámplakátjairól, most viszont új, sosem látott ötlettel rukkolt elő a demokrata politikus.

Mercenaries 2: World in Flames - késik a javítás

A Mercenaries folytatása itt-ott megkövetelt magának egy esetleges javítást, azonban a Pandemic mai bejelentése szerint a patch még várat magára.

Hamarosan jönnek az első Mercenaries 2 DLC-k

Bár úgy tűnik, hogy a jövőben Mercenaries is bekerül az EA bejáratott sorozatai közé, a készülő harmadik rész ellenére a kiadó nem áll le a játék folyamatos támogatásával.

Itt a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója

Tölthető a Mercenaries 2: World in Flames PC-s demója, igaz, egyelőre csak azok próbálhatják ki, akiknek van FilePlanet előfizetésük.
  • Írta: Dentis 360
  • 6 komment

Lezárult a Mercenaries 2 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban egy darab eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játék talált gazdára. A szerencsés nyertesnek gratulálunk.

Nyerj eredeti Mercenaries 2 játékot!

Nyereményjátékunkban egy eredeti Mercenaries 2: World in Flames PC-s játékprogramot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Mercenaries 2 - tölthető a demo

Mától letölthető a már megjelent Mercenaries 2: World in Flames kipróbálható verziója az Xbox 360 tulajok számára, a PS3-as változat jövő héten érkezik.

Élre tör a Mercenaries 2: World in Flames

Újabb hét, újabb éllovas az Egyesült Királyságban - legutóbb a Mercenaries 2: World in Flames vette át a vezetést a brit, összesített toplistán.

Mercenaries 2 - befutott az utolsó kedvcsináló

Lassan dörzsölhetjük a tenyerünket, ugyanis újabb előzetes látott napvilágot a Mercenaries augusztus 31-én érkező folytatásából, a World in Flamesből.

A héten megjelenő játékok listája

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de a nyár utolsó hete következik, azt pedig illik jól kihasználni: játszani is lehet, a felhozatal pedig jó, válogassatok kedvetekre!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

GC 2008: A tizedik videóözön

Elérkezett a tizedik videóözön, amelyben szerepel a Spore, Vampire Rain: Altered Species, Mercenaries 2, Far Cry 2, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty stb.

GC 2008: Mercenaries 2 World in Flames gépigény

Megérkezett a Mercenaires 2:World In Flames gépigénye. Ilyen erős gép kell annak, aki szeretne az új sandbox tipusú akciójátékkal nyomulni!
  • Írta: Dcrysis02
  • 8 komment