Sacred 2: Fallen Angel

RPG, Fantasy, Sci-Fi
Kiadó: CDV, Fejlesztő: Ascaron
Ancaria világába elkalauzoló profi RPG az Ascaron-tól. Sok-sok kaland, mágia és háború egy elvarázsolt virtuális világban - ez a Sacred 2.

Naponta frissülnek a Humble Bundle-akciók

Most kellene bankot robbantani, a GOG-féle Spring Insomnia Sale mellett a Humble Bundle is új akciósorozattal rukkolt elő: két héten át minden nap új leárazások várnak benneteket.

Deep Silver-játékok a Humble Bundle-ben

A legújabb Humble Bundle akció főszereplője a Deep Silver, a következő két hétben olyan játékokra teheted rá a mancsod erőteljesen nyomott áron, mint a Saints Row második és harmadik része vagy a Dead Island.

Még idén kiegészül a Sacred második része

Még az idei esztendőben kiegészül az Ascaron által fejlesztett Sacred 2, mégpedig új karaktereket, területeket és történetet köszönthetünk a kiegészítésben.

Felvásárolták a Sacred 2: Fallen Angel fejlesztőit

A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette, hogy felvásárolta a csődbe ment Ascaron Entertainmentet, akiknek többek között a Sacred-sorozatot köszönhetjük.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.

Lezárult a Sacred 2: Fallen Angel nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékokat!

Nyereményjátékunkban a cdv-seven m jóvoltából négy darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel játékot nyerhetsz az általad kiválasztott platformra. Tippelj és zsebelj be mindent!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a magyar fejlesztésű Battlestations: Pacific, de olyan érdekességek is érkeznek, mint a konzolos Sacred 2: Fallen Angel.

Nincsen kedd galériafrissítés nélkül!

Battlefield: Heroes, Bionic Commando, Dantes Inferno, Sacred 2, Star Trek, Star Wars, Terminator Salvation, The Beatles és még sok más kedd estére!

Friss képek érettségire készülő vasárnap estén

Két érettségi tétel bemagolása között állj meg egy kicsit pihenni, hiszen rengeteg új kép jelent meg a napokban, kár lenne csak egy játékról is lecsúszni!

Megérkezett a legfrissebb hazai toplista

Az április 19-ével végződő héten sem történt sok változás a hazai játékeladásokat összegző toplistán, az élmezőny még mindig a régi, s többiek is alig mozdultak a helyükről.

Május 12-én jelenik meg a konzolos Sacred 2

A PC-re már megjelent és a szerepjátékosok által kedvelt Sacred 2 hamarosan konzolon is tiszteletét teszi, egészen pontosan május 12-én kerül majd a boltok polcaira.

Screenshot vegyesfelvágott szerda délre

Rengeteg új kép érkezett, például Call of Juarez, God of War III, GTA4: Lost and Damned, I Am Alive, Madworld, Singularity, Star Wars, vagy Tekken 6, harcos pandával.

Az elmaradhatatlan éjszakai galériamánia

Újabb kései galériafrissítés, benne például Battleforge, Red Alert 3 Uprising, Godfather 2, és Killzone 2 shotokkal, de sok más finomság mellett a Section 8 se maradhatott ki!

Egy kis galériamánia csütörtök estére

Burnout Paradise PC, Fable 2 DLC, Fallout 3 DLC, Fuel, Mafia 2, Sacred 2, Skate 2 és Race Pro. Róluk érkezett ma több-kevesebb új screenshot.

Karácsony előtti galériafrissítés

Az ünnepek előtti utolsó galériafrissítéssel jelentkezünk, melyben nem kisebb címek képviseltetik magukat, mint a GTA IV, a Sims 3 vagy a Resident Evil 5.

Sacred 2 - a gyűjtői kiadás tartalma

Az Ascaron által fejlesztett szerepjáték már megjelent a személyi számítógépekre, ám konzolokra csak jövő tavasszal érkezik, ennek kapcsán lássuk a gyűjtői kiadás tartalmát.

Késik a konzolos Sacred 2: Fallen Angel

A cdv-sevenm ma ma értesített minket, hogy késik a Sacred 2: Fallen Angel PS3-as és Xbox 360-as változata - pedig úgy volt, hogy a PC-ssel együtt jönnek.

Lezárult a Sacred 2: Fallen Angel nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából eredeti Sacred 2: Fallen Angel ajándékcsomagokat osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk.

Nyerj eredeti Sacred 2 játékot extrákkal

Nyereményjátékunkban három darab eredeti Sacred 2: Fallen Angel PC-s játékot, három posztert, és három Blind Guardian albumot nyerhetsz. Tippelj és nyerj!