Buzz! The BIG Quiz

A Buzz: The Music Quiz –el debütált a Playstation 2-re ez az eszméletlenül szórakoztató kvíz sorozat a Sony angliai műhelyének köszönhetően.
1154596260

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.
1146780000

Buzz! The BIG Quiz

A Buzz: The Music Quiz –el debütált a Playstation 2-re ez az eszméletlenül szórakoztató kvíz sorozat a Sony angliai műhelyének köszönhetően. Habár kis hazánkban, ahol már probléma, ha egy játékért komolyabb pénzeket kell kiadni nem vált túlzottan népszerűvé a játék, ugyanis hozzá való négy darab eredeti irányító miatt még drágábban mérték, mint az egyébként sem olcsó más konzoljátékokat. Aki viszont annak idején a Music Quiz miatt vételezett ilyen irányítót, az ezúttal megúszhatja a költségeket, aki pedig nem, ám vágyik némi társas, humoros, a tudást és a szerencsét is próbára tevő igazi parti játékra, az feltétlenül csapjon le az új Buzz –ra!
1143394800

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten sok finom anyaggal gazdagodhatunk. Lesz új BF2, Blazing Angels, Championship Manager, Daemonica, két új Far Cry Instincts meg minden más.
1138216860

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!