SingStar

Zene
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
Kareokis játékprogram legújabb változata kizárólag Playstation 3-ra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Leállnak a Driveclub és a SingStar szerverei

A Sony bejelentette, hogy 2020 januárjában a SingStar PS3-as és PS4-es változata is elveszíti az online funkcióit, márciusban pedig hasonlóan jár a Driveclub, a Driveclub VR és a Driveclub Bikes is.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

Free-to-play modellre vált a SingStar

A Sony mindig is előszeretettel támogatta a free-to-play üzleti modellt, és úgy fest, hamarosan egy újabb játék válhat ingyenessé, hogy azután mikrotranzakciók útján hozzon pénzt a kiadójának. Történetesen a SingStarról van szó, a karaoke-cím átállását már a Sony is hirdeti.

PS3-on is futtathatók a PS2-es SingStarok

Új javítás érkezett a PS3-as SingStarhoz, melynek köszönhetően nem kell nélkülöznünk az előző generáció során összegyűjtött SingStar-epizódjainkat sem.

Ismét szupersztárok a galériában!

Galériánk olyan neves sztárokkal gazdagodott, mint például Arma 2, Dragon Age, Fallout, Gears of War 2, Need for Speed vagy Resident Evil 5. Csekkold le!

GC 2008: SingStar-bejelentések a kiállításról

Klasszikus Disney-dalok az új SingStar-kiegészítőben, egy ingyenes javítás segítségével pedig a PS2-es dalokat is énekelhetjük PS3-on, tudtuk meg a Sony konferenciáján.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

Több, mint hétszáz új kép a galériában

Alone in the Dark, Battlefield: Bad Company, Ghostbusters, GTA IV, Lost Planet, Project Origin és World in Conflict várja többek között az érdeklődőket ezúttal.

Karácsony előtt kerül boltokba az új SingStar

A rengeteg variálás, dátumtologatás, -csúsztatás után a Sony európai részlege megerősítette az új, kizárólag PlayStation 3-ra készülő SingStar érkezési dátumát.

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Itt a PS3-as SingStar zenei listája

Végre előkerült a legújabb, csak Playstation 3-ra fejlesztett SingStar tracklist-je. A felsorolásban remek számok szerepelnek, ajánlatos legalább egyszer átnyálazni!

Galériafrissítés különleges kiadásban

Legújabb galériafrissítésünk különleges, hiszen csak a Sony által megrendezett Gamers Day-ről érkezett képek találhatóak meg benne kizárólag PS-címekről.

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

Kedvcsináló trailer a My Singstar-hoz

Az új Singstar-ba nem kevesebb, mint 300 licenszelt zene lesz beépítve, úgyhogy az tuti, hogy a házibulik egyik elengedhetetlen kellékeként fogjuk emlegetni.

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!

E3 2006: Lemaradtál a Sony konferenciáról?

Lemaradtál a Sony konferenciáról? Mégis érdekelne, hogy mi történt ott? Nincs kedved unalmas cikkeket olvasgatni? Mi lehetőséget adunk Neked, hogy megnézd a bemutatót!

E3 2006: Sony konferencia - LIVE!

Sok-sok szeretettel köszöntök mindenkit a most indult Sony konferencián, itt az E3-on. Izgalmas percek következnek, s még izgalmasabb videókkal és képekkel várunk Benneteket.