Heavy Rain

PlayStation 3, PlayStation 4

Akció, Kaland
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Quantic Dream
A QuanticDream kalandjátéka, nem akármilyen élmény!
Értékelés: 9.0

Pletyka: Star Wars-játékot készít a Quantic Dream

Hogy hangzik egy sztoriközpontú Star Wars-játék a Heavy Rain és a Detroit: Become Human fejlesztőitől? Ha hihetünk Tom Henderson értesüléseinek, akkor hamarosan valóra válhat ez az ötlet.

Steamre tartanak a Quantic Dream játékai

Többévnyi PlayStation-exkluzivitás és az Epic Games Store-os debüt után hamarosan végre Steamen is elérhetővé válik a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human.

A Konamit is meglepte a PES és a Detroit cseréje

Úgy tűnik, hogy még a Pro Evolution Soccer 2019-et fejlesztő és kiadó Konamit is meglepte, hogy a Sony az utolsó pillanatban lecserélte a PS Plus-előfizetőknek szánt játékot a Detroid: Become Human Digital Deluxe-változatára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Heavy Rain - befutott a PC-s trailer

Közel sem indult hibátlanul a Quantic Dream és az Epic együttműködése, az elsőként érkező Heavy Rain-demó hibásan látta meg a napvilágot. A problémát időközben javították, most pedig egy új előzetest is kaptunk.

Hibásan jelent meg a Heavy Rain PC-s demója

Hamarosan számítógépeken is megjelennek a Quantic Dream korábbi PlayStation-exkluzív címei, sőt, a Heavy Raint már ki is lehet próbálni egy 45 perces demóval. Habár az sajnos hibásan került fel az Epic boltjába, a problémát azóta elhárították.

PC-s dátumot kaptak a Quantic Dream játékai

Kronológiai sorrendben érkeznek majd a stúdió játékai, vagyis első körben a Heavy Raint kapják majd meg a rajongók. Ráadásul a megjelenések előtt próbaváltozat is készül a PC-s átiratokhoz.

Íme, a Quantic Dream játékainak gépigénye

Alig pár napja jött a mindent elsöprő hír, hogy a Quantic Dream játékai a Sony platformjai után PC-re látogatnak, és mostanra már be is futott a hivatalos gépigényük. Mind a három esetben azonos elvárásokra számíthatunk.

GDC 2019: PC-re költöznek a Quantic Dream játékai

Beesett a nap meglepetésbejelentése, a Quantic Dream PC-re is kiadja a Heavy Raint, a Beyond Two Soulst és a Detroit: Become Humant. A slusszpoén az, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz mindegyik port.

Nem csak PlayStationre fejleszt a Quantic Dream

A kínai NetEase befektetőként támogatja majd a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human fejlesztőstúdióját. A közös cél továbbra is a minőségi játékok fejlesztése lesz a következő generációban - ezúttal több platformon.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

Bemutatta a Sony a PlayStation Plus júliusi játékkínálatát, mely az előző havihoz hasonlóan egyetlen cross-buy játékot sem tartalmaz. Ugyanakkor jó játékokból ezúttal sem lesz hiány!

Botrány a Quantic Dreamnél

Három különböző francia lap is arról cikkezett a minap, hogy mennyire botrányos a céges kultúra a Detroit: Become Humant is jegyző Quantic Dreamnél. A fejlesztőcsapat vezetői mindent tagadnak.

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szokásosnál is sűrűbbnek ígérkezik a Steam indie felhozatala a héten, amit néhány megkésett port és újrakiadás kísér majd. Még mindig tart a mamutszezon, és Link is visszatér egy régi-új kaland erejéig.

Jövő hónapban jön a PS4-es Heavy Rain

Ahogy a Quantic Dream megígérte, márciusban a Heavy Rain is megérkezik PlayStation 4-re. A kultuszjáték a Beyond: Two Soulsszal egybecsomagolva dobozosan is meg fog jelenni.
  • Írta: barackostej
  • 32 komment

Jövő héten jön a PS4-es Beyond: Two Souls

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy az idei E3-on bemutatott PlayStation 4-es Beyond: Two Souls jövő héten jelenik meg, míg a Heavy Rain átirata 2016-ban érkezik.

Quantic Dream: hamarosan jó hírekkel szolgálunk

A Quantic Dream a Twitteren jelezte, hamarosan remek hírekkel jelentkeznek, ugyanis hivatalosan is bejelentik, mikor mutatkozik be a Heavy Rain és a Beyond: Two Souls PlayStation 4-es változata.

E3 2015: PS4-re költözik a Heavy Rain és a Beyond

Úgy tűnik, a Sony a konferenciája után is tud meglepetésekkel (?) szolgálni, a cég bejelentette, hogy PlayStation 4-re költözik a Quantic Dream két, eddig PlayStation 3-exkluzív kalandjátéka.

Januárban bejelent valamit a Quantic Dream

Apró, de annál érdekesebb dolgot osztott meg a követőivel a Quantic Dream a hivatalos Facebook-oldalán. Januárban nagy hírekkel kezdik az évet és bár semmi konkrétumot nem árultak el, azért tippelgetni lehet.
  • Írta: barackostej
  • 8 komment

Milyen lesz a Quantic Dream PS4-játéka?

David Cage mesélt egy keveset a Quantic Dream készülőfélben lévő PlayStation 4-játékáról, és bár túl sok részletet nem árulhatott el, azt megígérte, hogy mindenki meg fog lepődni rajta.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment