E3 2007

Játékkiállítás
Kiadó: E3, Fejlesztő: E3
A világ legrangosabb játékkiállítását, az Electronic Entertainment Expót (E3) 2007-ben is megrendezik - ezúttal kissé átalakítva Santa Monicában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

E3 2007: A Turok Rebirth E3 2007-es videója

Az ötödik Turok játék nem folytatása a korábbiaknak, gyakorlatilag teljesen kukázták a Valiant Comocs-féle amerikai őslakos és az elveszett föld sémát...

E3 2007: BlackSite: Area 51 küzdelmek

Bár már véget ért az idei E3 rendezvény, még is vannak olyan felvételek melyek eddig várattak magukra, és csak most kerülnek a nagyközönség elé.

E3 2007: Mozgásban a F.E.A.R.: Perseus Mandate

A Sierra Entertainment konyhájában készült F.E.A.R. egy újabb kiegészítéssel gyarapodik. A Perseus Mandate névre hallgató packról megkaptuk az első videót.

E3 2007: Heavenly Sword - újabb látnivalók

Ezeket a képsorokat felesleges leírni, meg kell nézni! Piramitális grafika, orbitális pályák, magávalragadó Prince of Persia-jellegű játékmenet. Király kombináció, nem?

E3 2007: Cliffy B bemutatja a PC-s Gears of Wars-t

Új videó érkezett a PC-s Gears of Warról, melyben Cliffy B, a játék vezető dizájnere mutatja be az egyébként XP-n is futtatható játékot.

E3 2007: Rayman: Raving Rabbids 2 videó

Elképzelted már milyen lehet a Smoke on the Water című szám a vérnyulak előadásában? A Rayman: Raving Rabbids 2-ben ugyanis pontosan ez vár majd rád.

E3 2007: Újabb NFS: Pro Street látnivaló

Az idén ősszel megjelenő Need for Speed: Pro Street-ről csak úgy áramlanak kifele a jobbnál-jobb videók az idei E3 rendezvényről.

E3 2007: A Wii túlszárnyalhatja a PS2 eladásait

Satoru Iwata, a Nintendo elnöke a tegnap befejeződött E3-on azt nyilatkozta, hogy szerinte a Wii képes lesz majd túlszárnyalni a PlayStation 2 sikereit.

E3 2007: Killzone 2 - újabb két percig mozog

Az E3 végére a GameTrailer.com beújított egy vadi új, több mint kettő perc hosszú gameplay videót a PlayStation 3-exkluzív Killzone 2-ről.

E3 2007: Clive Barker's Jericho látnivalók érkeztek

Kilenc új kép és egy ingame jeleneteket is tartalmazó videó érkezett a várva-várt, Clive Barker mester nevével fémjelzett Jerichóról. Kemény játék lesz!
  • Írta: Brutal Death
  • 14 komment

E3 2007: Devil May Cry 4 - két perces gameplay

Végre valahára megérkezett az első E3-as videó a Devil May Cry negyedik részéről - az anyagot ugyan kamerával vették fel, a látvány még így is remek!

E3 2007: Mozgásban a Darksiders: Wrath of War

Először láthatjuk mozgásban a napokban bejelentett Darksiders - Wrath of Wart: az akciójáték megjelenése jövőre várható a next-gen konzolokra.

E3 2007: Rachet & Clank - másfél percen keresztül

Érdemes megtekinteni a PS3-exkluzív Ratchet & Clank-játékot, mert a hangulat és a játékmenet zseniális! Sok ilyen játékot várunk még.

E3 2007: BlackSite: Area 51 - ilyen lesz az első pálya

A játék elejét bemutató ingame videó - aki játszott a demójával, tudja, hogy nem rossz stuff ez, sőt az év egyik legjobb FPS-e lehet.

E3 2007: The Club - gameplay a kiállításról

Majd' két percnyi ingame videó érkezett a folyamatos akciót ígérő The Clubról - a PGR fejlesztői most más fába vágták fejszéjüket, de nem csinálják rosszul.

E3 2007: Még idén csökkenhet az X360 ára

Shane Kim, a Microsoft Game Studios fejese elmondta, hogy a redmondi cég már gondolkodik az Xbox 360 árcsökkentésén, ami akár idén is megtörténhet.

E3 2007: SW: Force Unleashed E3-as trailer

Egy újabb videó került elő a LucasArts gondozásában lévő, következő generációs Star Wars: The Force Unleashed című játékról.

E3 2007: Kooperatív mód a Halo Wars-ban

Reméltük, hogy a Halo 3 körüli felhajtás mellett csurran-cseppen némi információ a Halo Wars-ról, az Ensemble Studios új valós idejű stratégiájáról is...

E3 2007: Valójában nem csökkent a PS3 ára

Mint az ismeretes, Amerikában már 100 dollárral csökkent a PS3 ára, az eredeti hatszáz zöldhasúért cserébe pedig nyolcvan gigabájtos vinyóval felszerelt modell jár.