System Shock 3

Akció, RPG
Kiadó: Night Dive Studios, Fejlesztő: Night Dive Studios
A System Shock sorozat harmadik része, mely immáron totálisan megfelel a 2007-es igényeknek és a nextgen konzolok által megemelt elvárási szinteknek.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Tencent segítségével készül el a System Shock 3

Egy beszédes domainfoglalás után már lehetett sejteni, mostanra pedig hivatalossá vált, hogy a kínai Tencent közreműködésével készülhet el a System Shock várva-várt harmadik része.

Még létezik a System Shock 3, mondja az OtherSide

A System Shock 3-ról régóta nem hallottunk semmit, vagy ha mégis, akkor sem jó hírt. A játékra váró rajongókat talán megnyugtatja a fejlesztők vérszegény reakciója, hogy a projekt még mindig fut, de ennél több infót most se reméljenek.

Gondok a System Shock 3 fejlesztése körül

A hírek szerint nem alakulnak túl jól a System Shock 3 munkálatai. Úgy tudni, az OtherSide Entertainment már nem is foglalkoztatja a projekt mögött álló csapatot, ami definíció szerint nem sok jót jelent a játék jövőjére nézve.

Új gameplay teaseren a System Shock 3

Úgy tűnik, szép lassan, de haladnak a System Shock 3 munkálatai, a várva-várt folytatás ugyanis az imént kapott egy újabb gameplay teasert. Erős látványt és atmoszférát ígér az OtherSide Entertainment csapata.

GDC 2019: Teaser traileren a System Shock 3

Elrajtolt az idei Game Developers Conference, Warren Spector pedig a Unity előadásán végre mozgás közben is megvillantotta az Otherside Entertainment régóta készülő, egyébként éppen kiadót kereső játékát.

A Starbreeze dobta a System Shock 3 jogait

A svéd kiadó gyatra pénzügyi negyedévet tudhat magáénak, ami után úgy döntött, hogy a System Shock 3 kiadási jogait eladja a fejlesztőnek. Így talán visszanyerheti a fejlesztés költségeit.

Új koncepciós rajzokon a System Shock 3

Lassan, de biztosan készül a System Shock folytatása, melyből új koncepciós rajzok láttak napvilágot. A játékkal kapcsolatban Warren Spector is megszólalt, aki elárulta, hogyan is illeszkedik majd a mai felhozatalba a sorozat új tagja.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Konzolokra is megjelenik a System Shock 3

Kiadóra talált a System Shock 3, a projektet a svéd Starbreeze karolta fel. A cég olyan játékokért felel, mint a Payday 2, a Brothers: A Tale of Two Sons és a 2018-ban érkező Psychonauts 2. Lesznek konzolos verziók is!

System Shock 3 - befutottak az első concept artok

A Polygon egy kisebb adag infómorzsa társaságában mutatta be nekünk a System Shock 3 első artworkjeit. Ahhoz képest, hogy éveket kell várnunk a megjelenésére, sikerült felcsigázniuk bennünket a fejlesztőknek.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

System Shock 3 - Warren Spector is csatlakozott

A bostoni OtherSide Entertainment tegnap egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy az eredeti System Shock producere, rendezője és dizájnere, Warren Spector is csatlakozik a csapathoz.

Hivatalosan is bemutatkozott a System Shock 3

Ugyan múlt héten idő előtt lepleződött le a System Shock 3, a fejlesztésért felelős OtherSide Entertainment most már hivatalosan is elindította a játék honlapját, ami bőven tartogat meglepetéseket.

Készül a System Shock 3

Nagy meglepetéssel készült az OtherSide Entertainment az ünnepekre: bár a poént idő előtt lelőtték, azért még így is üt a bejelentésük, miszerint elkészítik a System Shock folytatását.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

Bejelentésre készülnek a BioShock fejlesztői?

A BioShockot fejlesztő Irrational Games lassan három titkolózik új projektje kapcsán, azonban ha szerencsénk lesz, pár héten belül lehull a lepel Ken Levine új játékáról!

GDC 2009: Új játékon dolgozik a BioShock csapata

Új játékon dolgozik a BioShockot is jegyző 2K Boston. Hivatalos bejelentés nem volt, egyelőre mindössze egy plakát hirdeti, hogy valami nagy van készülőben.

A 12 legjobb rötyi, melyet játékban láttunk

A Maxim Online összegyűjtötte a videojátékban valaha látott 12 legjobb WC-t. A toplistát természetsen képekkel együtt mi is leadjuk nektek!

Az EA miatt nem volt eddig System Shock 3

Az Irrational Games vezetője, Ken Levine a napokban egy BioShockkal kapcsolatos interjú keretében magyarázta meg, hogy miért nem ők készítik az SS3-t.

System Shock 3 pletykák

Januárban már beszámoltunk róla, hogy az EA levédette a System Shock 3 nevet, most pedig a fejlesztésekről érkeztek apró hírek.

System Shock 3?!

A GameGossip szerint a EA levédette az Amerikai Szabadalmi hivatalánál (United States Patent) és a Védjegy Hivatalánál (Trademark Office) a System Shock 3 nevet.