Wii Sports

Sport, Baseball, Golfjáték, Tenisz
Kiadó: Nintendo, Fejlesztő: Nintendo
A Wii nyitócíme egy golf-, egy baseball-, valamint egy teniszjátékot foglal magában.
Értékelés: Nincs még értékelve

Hivatalos: még a hónapban olcsóbb lesz a Wii

A Nintendo hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, május végén csökkenni fog a Nintendo Wii ára, ezzel együtt elindul a japánok új terméksorozata is, amely a korábbi slágercímeket fogja össze kisebb árcímke mellett. Az árcsökkentés hazai mértéke még nem ismert.

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.

A MGS: Peace Walker lenyomta a Red Deadet

Egy PSP-exkluzív cím esetében ritka, hogy lenyomja a konkurens, nagygépes sikerjátékokat eladási számokat tekintve, most mégis pontosan ez történt.

E3 2009: Rekordok rekordja

Az idei E3 alkalmával rengeteg új bejelentést, információt és videót kaptunk a fejlesztőktől, akik életüket áldozták ennek a szakmának és végre méltó megbecsülést kapnak.
  • Írta: Mast3rmind
  • 4 komment

Több tízmilliós rekorderek a Nintendo toplistában

Egy átlag stúdió pezsgőt bont, és lefoglalózza a vállalati Ferrarikat, ha 1 millió darabot eladnak egy játékból. A Nintendo ezt még csak meg se mosolyogja!

Wii Livingroom - tudósítás a nyitópartyról

A GK stáb tagjai ismét nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy a Nintendo remek konzolját nyúzhassák, így a Saturn felé vettük irányt kicsiny csapatunkkal.
  • Írta: Mast3rmind
  • 4 komment

Kioszották az Arany Joystick díjakat tegnap

Tegnap hatalmas buli volt a londoni Hilton szállodában: huszonötödszörre is megtörtént a Golden Joystick díjak átadása egy díszes ceremónia keretében.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Japán legkeresettebb címei között a Gears of War

Talán a Microsoft eddigi legnagyobb japán sikerének könyvelhető el, hogy az általuk kiadott Gears of War a keleti toplista hetedik helyéig verekedte fel magát!

Varázsolj teniszütőt a Wii távirányítódból!

Egy 22 dollárba kerülő csomag megvásárlásával Wii távirányítónkat tenisz-, golf- és baseball ütővé varázsolhatjuk!

A héten megjelenő játékok

A mai naptól fogva új szereplőt köszönhetünk rovatunkban: hamarosan érkezik a Nintendo Wii! A rajta futtatható játékok is szép számmal kerülnek a boltokba, mint láthatjátok...

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Nintendo Wii - Biztos európai nyitócímek

Kaptunk egy listát, melyen az Európában december 8-án startoló Nintendo Wii biztos - hivatalos - nyitócímei sorakoznak fel - nem gyenge indítás lesz ez!
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Hét címmel startol a Nintendo Wii

A Nintendo hivatalosan is megerősítette azt a listát, melyen a következő generációs konzol startjától megvásárolható játékok szerepelnek.