Kane & Lynch: Dead Men

Akció
Kiadó: Eidos, Fejlesztő: IO Interactive
A Hitman készítőinek legújabb játéka PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A Kane & Lynch izgalmas co-op élményt, kemény taktikát és sok-sok lövöldözést ígér - mindannyiunk legnagyobb örömére.
Értékelés: 5.2

A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.

Frissítve: Square Enix-címek a Humble Bundle-ben

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle 2, az ajánlat keretében olyan kiváló játékokba ruházhatunk be baráti áron, mint a Deus Ex: Human Revolution, a Hitman: Absolution, a 2013-as Tomb Raider és a Sleeping Dogs.

Fejlemények a Kane & Lynch-mozifilm körül

Mindmáig vakvágányon volt a Kane & Lynch-film ötlete, korábban úgy volt, hogy Bruce Willis és Jamie Foxx alakítja majd a két főszereplőt. A legfrissebb pletykák szerint most Gerard Butler és Vin Diesel lehet a befutó.

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.

Kane & Lynch 3-ra utalnak az IO állásajánlatai

Habár azt gondoltuk, hogy az IO Interactive-ot teljesen lefoglalja a Hitman-széria újraélesztése, úgy tűnik, hogy tévedtünk: a cég legutóbbi állásajánlatai arra utalnak, hogy a háttérben már komolyan készül a két keményarc újabb kalandjainak helyt adó harmadik rész.
  • Írta: InGen
  • 9 komment

Hackerek támadták a Square Enix honlapjait

Úgy látszik, ez a tavasz már csak az illegális online behatolásoktól hangos: a Sony nem kicsi pokoljárást élt át a PSN-t feltörő hackerek jóvoltából, s ezúttal a Square Enix került a céltáblák kereszttüzébe. A recept ugyanaz: több honlapba épültek be, ahonnan adatokat loptak ismeretlen személyek.

Rendező nélkül a Kane & Lynch mozi

Bár a Kane & Lynch-játékokról megoszlik a játékosok véleménye, abban a többségük egyetért: a történet megér egy misét, nem véletlen, hogy a filmesek azonnal kiszemelték maguknak a címet. Az adaptáció forgatása októberben kezdődött volna, mostanra viszont rendező nélkül maradt a projekt.

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.

Jamie Foxx lesz Lynch a Kane & Lynch filmben

Jamie Foxx lesz Bruce Willis párja a Kane & Lynch filmben, árulta el a mozi forgatókönyvírója - a választás meglepő, Mr. Foxx ugyanis kicsit sem hasonlít Lynchre.

Már biztos: Bruce Willis játszik a Kane & Lynchben

Ezúttal nem a Kane & Lynch folytatásáról van szó, hanem a készülő mozifilmről: mostanra biztossá vált, hogy nem más, mint Bruce Willis lesz az egyik főszereplő

A Square Enix kezébe kerülne az Eidos?

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix ajánlatot tett az Eidos felvásárlására, s a cég örömmel csatlakozna a népszerű fejlesztőcsapathoz.

Bruce Willis játszhat a Kane & Lynch moziban

A Kane & Lynch: Dead Men alapján készülő mozifilm két főszereplője Bruce Willis és Billy Bob Thornton lehet, ebből az egyik szinte már biztos befutó.

Véget ért a Game of the Year 2007 szavazás

Véget ért a Gamekapocs Game of the Year 2007, melyben az elmúlt év legjobb játékaira szavazhattatok. Most következzenek az eredmények!

Jól fogy a Kane and Lynch: Dead Men

A negatív reklám is reklám - szokták mondani, a Kane & Lynch: Dead Men pedig a borzasztó kritikák és a kiadó körüli botrányok ellenére is rendkívül keresett.

Megérkezett a Kane and Lynch PC-s demója

Jobb később mint soha! Két hónappal a teljes verzió megjelenése után, megérkezett a Kane & Lynch: Dead Men demója számítógépre.
  • Írta: Dentis 360
  • 8 komment

Újabb GameSpot-író távozott a botrányok után

Miután lehúzós cikke miatt kirúgták a GameSpot szerkesztőjét, egyik írójuk önként döntött úgy, hogy mindent kitálal és elhagyja az online magazint.

Az év tíz legnagyobb híre a játékvilágból

Újabb remek éven vagyunk túl, mely a többihez hasonlóan nem telt eseménytelenül - a FiringSquad kiválasztotta az esztendő tíz legnagyobb hírét.

Kane & Lynch demó érkezett Xbox 360-ra

A gamespotos újságíró kirúgása és az Eidos népszerűsítései trükkjei után végre pozitív módon is hallat magáról a Kane & Lynch: megérkezett a játék kipróbálható változata.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Az Eidos törölte a hazug Kane & Lynch csillagokat

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.