No More Heroes

Akció
Kiadó: Rising Star, Fejlesztő: Grasshopper
A Killer7-t is jegyző Grasshopper legújabb játéka, mely a cég megszokott stílusát követi, ám ezúttal exkluzívan Nintendo Wii konzolra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Nintendo Switchre is megjelenhet a No More Heroes

A No More Heroes-játékok atyja, Goichi “Suda 51” Suda sosem titkolta, hogy szívesen portolná újabb platfomokra a No More Heroes első, eredetileg Wii-re megjelent részét, a döntés azonban nem az ő kezében volt.

PS4-es remastert kaphat az első két No More Heroes

Goichi Suda, a No More Heroes-széria atyja egy friss interjúban megszellőztette a No More Heroes és a No More Heroes 2: Desperate Struggle HD-remasterének ötletét. A fejlesztő már javában folytatja a tárgyalásokat a kiadóval.

Nem lesz több No More Heroes játék

A Cubed3 magazin munkatársai a hétvégén mikrofonvégre kapták a Suda51 főnökét, aki elmondta, hogy pontot tesznek a No More Heroes című sorozatuk végére.

No More Heroes - eredetileg X360-ra tervezték

A No More Heroes vezető dizájnere, Goichi Suda - ismertebb becenevén Suda-51 - a minap elárulta, hogy új játékát eredetileg kizárólag X360-ra tervezte elkészíteni.

No More Heroes - Goichi Suda folytatást akar

Kizárólag Nintendo Wii-re jelenik meg február végén a sikervárományos No More Heroes: Goichi Suda, a játék tervezője biztos a dolgában és folytatást akar.

Vér nélkül kapjuk a No More Heroes-t

A Rising Star bejelentette, hogy a Nintendo Wii exkluzív No More Heroes a japán verzióhoz hasonlóan az Európai Unióban is vér nélkül fog megjelenni.

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

Februárban kerül boltokba a No More Heroes

A Grasshoppernek végre sikerült kiadót találnia új játékához, a No More Heroeshoz a Rising Star személyében - ilyen módon az anyag februárban megjelenhet.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

Átnevezték a Heroes-t

Új címet kapott a Killer7-t is jegyző Grasshopper legújabb játéka, az exkluzívan Nintendo Wii konzolra készülő Heroes. A játék immáron a No More Heroes névre hallgat.

Pofonosztó Heroes trailer érkezett

A Killer7 készítőinek új játékával, a Heroes-zal az idei E3-on ismerkedhettünk meg. Ma egy olyan trailert adtak ki belőle, melyet tutira nem felejtünk el egyhamar.