Turning Point: Fall of Liberty

FPS, Világháborús
Kiadó: Codemasters, Fejlesztő: Spark Unlimited
Második világháborús játék a Call of Duty: Finest Hour fejlesztőitől, mely alternatív formájában reprezentálja a történelmet.
Értékelés: 2.5

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

GDC 2008: A második screenshot felhozatal

Újabb adag screenshotot van szerencsénk prezentálni, a GDC alatti második galériafrissítésünk is tele van nagyszerű és híres címekkel.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Turning Point: Fall of Liberty - londoni kiruccanás

Bár a demót végigtolva hatalmasat csalódtunk, a fejlesztők megígérték, hogy a végleges Fall of Liberty nem lesz ilyen rossz - pláne, ha Londonba is eljutunk!

Fall of Liberty - talán mégsem lesz annyira rossz

A LIVE-ra múlt héten felkerült a Turning Point: Fall of Liberty demója, ám a fejlesztők megnyugtattak mindenkit - a teljes játék nem lesz annyira rossz.

Letölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a Turning Point: Fall of Liberty demója. A legutóbbi ingame video elég lehangoló volt, talán a demó hoz némi javulást.

Mozgásban a Turning Point: Fall of Liberty

A Turning Point: Fall of Libertiy-ről tekinthető most meg egy kétperces gameplay videó, mely az idei CES-en készült! Szerintetek milyen?

Friss Turning Point: Fall of Liberty videó

Új videó érkezett az Amerikában játszódó, alternatív második világháborút megelevenítő Turning Point: Fall of Liberty című FPS-ből.
  • Írta: Gamekapocs
  • 9 komment

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

Turning Point: Fall of Liberty - az első trailer

A Codemasters jóvoltából megtekinthetjük a Turning Point: Fall of Liberty, első - igen látványos - trailerét. A játék PC-re, PS3-ra és X360-ra készül.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői galériafrissítés

Újabb hét, újabb galériafrissítés - mai felhozatalunk: Clive Barker's Jericho, Condemned 2, Guild Wars, Dragon Ball, Metroid Prime 3, SimCity 5 és még sok más finomság!

Michael Giacchino dolgozik a Turning Point zenéjén

A Codemasters bejelentette, hogy a többszörös díjnyertes zeneszerző, Michael Giacchino dolgozik új játékuk, a Turning Point: Fall of Liberty zenéjén.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Turning Point: Fall of Liberty - újabb képek

Újabb képek érkeztek a Call of Duty: Finest Hour készítőinek legújabb, Unreal 3.0 motorral erősítő, alternatív második világháborós játékából, a Fall of Liberty-ből.

Fall of Liberty - Megérkeztek az első képek

Megérkeztek a PC-re, PS3-ra és X360-ra készülő Turning Point: Fall of Liberty című FPS első képei - a világháborús FPS-t az Unreal Engine 3.0 hajtja.

Új névre lelt a Fall of Liberty

A Call of Duty: Finest Hour készítői a mai nappal úgy döntöttek, hogy kicsit megváltoztatják a legújabb, II. világháborúban játszódó játékuk címét.

Fall of Liberty - Amerika náci invázió alatt

A Codemasters kiadásában újabb második világháborús FPS készül a Call of Duty: Finest Hour fejlesztőitől - a lövöldözős PC, PS3 és X360 platformokra készül.