Skate

Sport, Gördeszka
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Gördeszkás játék készül az Electronic Arts fejlesztésében - reszkess Tony Hawk!
Értékelés: 8.7

Tovább bővül augusztusban az Xbox Game Pass

Még csak fél lábbal léptünk be augusztusba, a Microsoft azonban máris bemutatta az Xbox Game Pass legújabb üdvöskéit. Gördeszkás klasszikusokkal és nagyszerű indie címekkel bővül az előfizetéses szolgáltatás.

Készül az új Skate

Mi ez, ha nem a gördeszkás videojátékok éve? A Tony Hawk-remasterek és a Skater XL után az EA is bejelentette: az ő deszkás szériájuk, a Skate is visszatér. A megjelenésre sajnos még bőven várnunk kell.

Frissítve: Szertefoszlottak a Skate 4-álmok?

Ha eddig esetleg arról álmodoztál, hogy még valamikor majd deszkára pattanhatsz a Skate-sorozat következő epizódjában, akkor sajnos rossz hírt kell közölnünk, az Electronic Arts ugyanis nem újította meg a cím védjegyét.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!

17 régi játékának szerverét kapcsolja le az EA

Haladni kell a korral, bizony a régi klasszikus játékok online szegmensét is elkerüli a játékosok figyelme. Egy szerver üzemeltetése pedig költséges még az olyan kiadók számára is, mint az EA. Így esett meg most, hogy számos régi kedvenc és demó multiplayer szerverét zárja be a cég.

A 22+1 legnagyobb gamer pletyka

Hatalmas pletykazuhatag érkezett Surfer Girl blogjáról. Szó esik a Skate 2-ről, a Gears of War 3-ról, sőt az új Hitman és Test Drive játékokról is. Csak a fele legyen igaz...

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

A héten megjelenő játékok

Újfent remek hétnek nézünk elébe (legalábbis hétfőn ez még így lett volna aktuális): jön a Heavenly Sword, a Skate, az új NHL, és még sok más finomság!

Exodus from the Earth, Skate és NFS: PS videók

Három lélegzetelállítóan látványos videóval gazdagodtunk a mai napon. A felhozatal: Exodus from the Earth, Skate és Need for Speed: Pro Street.
  • Írta: tjames
  • 4 komment

Tölthető a Skate demója

Kicsit megkésve ugyan, de elérhetővé vált a Tony Hawk-játékok első trónkövetelőjének, a Skate Xbox 360-as változatának kipróbálható verziója.

Skate ugrándozás

Újabb videóval gazdagodtunk az Electronic Arts emberei által fejlesztett, állítólag Tony Hawk gyilkoló játékról, a Skate-ről, melyben minden finomság megtalálható lesz!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Mozgásban a Skate

Ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett az EA-nél készülő új Tony Hawk riválisból, a Skate-ből. A hangulat továbbra is lapos, de azért van látnivaló bőven!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Mozgásban a Skate

Újabb trailer került elő az EA égisze alatt hamarosan megjelenő Stake-ről. A korábbi videókhoz képest annyiban van változás, hogy végre van élet a városban!

Észvesztő Skate gameplay videó érkezett

Eddig csak interjúkat és egy nyúlfarknyi renderelt szösszenetet láthattunk az EA új deszkás TH klón játékából, ám most itt az első teljes értékű gameplay trailer!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!