Game Developers Conference 2007

Rendezvény, Játékkiállítás
Kiadó: GDC, Fejlesztő: GDC
A GDC (Game Developers Conference) 2007 nemzetközi játékkiállításról származó anyagok gyűjtőhelye.
Értékelés: Nincs még értékelve

Terjeszkedik a Game Developers Conference

Novemberben is lesz Game Developers Conference, igaz, a Game Developers Conference Next és az App Developers Conference némileg más fókusszal közelít a játékfejlesztés felé.

GDC 2007: Forza Motorsport 2 érdekességek

A Microsoft nyilvánosságra hozta a Forza Motorsport 2-ben szereplő 50 amcsi autó listáját, melyeknek közel felét ebben a játékban láthatja először a nagyközönség.

GDC 2007: Film készül a Jagged Alliance-ből

A Strategy First a GDC tegnapi záró napján jelentette be, hogy megegyeztek a hollywoodi Union Entertainment filmgyárral, így készülhet a Jagged Alliance Movie!

GDC 2007: Hét Playstation Home videó

A héten bemutatkozott a Playstaton Home, melyből hét videót tekinthettek most meg. A mozgóképek egyes részeit már láthattátok, ha követtétek a bejelentést.

GDC 2007: Mozgásban a Fable 2

Végre hallani lehetett a Fable 2-ről. Bár úgy igazából a játékot még mindig nem mutatták be, egy izgalmas mozgóképes prezentációt azért eleresztettek a GDC-n.

GDC 2007: Tíz új trailer a kiállításról

Az elmúlt napok terméséből most tíz videót ajánlunk. Van itt Crysis, Forza Motorsport 2, Hellgate London, No More Heroes, Portal, The Darkness és Oblivion is.

GDC 2007: Shrek The Third csak júniusban

Az Activision bejelentette, hogy a Shrek harmadik kalandjáról szóló mozifilm alapján készülő akciójáték lekési a májusi premiert, s csak júniusban jelenik meg.

GDC 2007: Codename Panzers 2 - Az első képek

Megérkeztek a magyar Stormregion által fejlesztett Codename Panzers II - Hidegháború című produktum első képei - nem gyenge a látvány!

GDC 2007: Készül a kilencedik Sims 2-kiegészítő

Az Electronic Arts bejelentette a kilencedik The Sims 2-kiegészítőt, mely a Celebration Stuff alcímet fogja viselni, s természetesen futtatásához szükséges lesz az alapjáték.

GDC 2007: Vampire Story átkeresztelés

A Mayhem Studios által fejlesztett, RPG/kaland elemekkel tűzdelt vámpíros játék új nevet kapott, így Vampire World néven kell ezentúl keresni a boltok polcain.

GDC 2007: Phylon bejelentés képekkel

A Rapid Reality Studios bejelentette új MMOFPS-ét, a Phylon-t, melynek bétatesztjei már elindultak, maga a végleges verzió pedig hamarosan boltokba kerül.

GDC 2007: Júliusban érkezik a Mass Effect

A Bioware fejese, Ray Muzyka félreérthetetlen módon utalt új szerepjátéka, a Mass Effect megjelenési dátumára - a játék még július közepe előtt boltokba kerülhet!

GDC 2007: The Force Unleashed csak jövőre

Az idei kiállítást a nem olyan régen bejelentett Star Wars: The Force Unleashed miatt is nagyon vártuk - sajnos túl sok jó hírt nem hallottunk az új projektről.

GDC 2007: Végre készül a PC-s Gears of War

Jelenlegi információink hivatalosak és véglegesek: az Epic Games elkezdte készíteni az Xbox 360-ra megjelent Gears of War PC-s átiratát!

GDC 2007: Újabb harminchat fotó a kiállításról

Újabb harminchat helyszíni fotóval kedveskedünk Nektek innen, a Game Developers Conference 2007-ről - a tömeg továbbra is hatalmas, a hangulat fergeteges!

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

GDC 2007: Új Halo epizódokban Peter Jacksontól

Már a szeptemberi X06 rendezvényen hallottunk Peter Jackson és a Bungie Studios kollaborációjáról, azonban az első konkrétumokat csak most tudtuk meg.

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

GDC 2007: Epizódos játékok a Sony-tól

John Hight, a Sony America egyik fejese ma elárulta, hogy hamarosan epizódos játékok töltik meg a Playstation Network-öt. Beindult a GDC, ezt már szeretjük!

GDC 2007: Helyszíni képek az expóról

Újabb hangulatképekkel jelentkezünk a Game Developers Conference 2007-ről. Ahogy a fotókból is látszik, végre beindult az élet a Moscone Center-ben!