L.A. Noire

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Kalandjáték, Nyomozós
Kiadó: Rockstar, Fejlesztő: Team Bondi
Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
Értékelés: 8.9

Nyugdíjba vonul a GTA Online X360-on és PS3-on

Idén decemberben egy korszak zárul le, hiszen miközben ősszel az újgenerációs konzolokra vándorol a kibővített Grand Theft Auto V és a GTA Online, az utóbbi cserébe lekapcsolja a szervereit PlayStation 3-on és Xbox 360-on is.

Max Payne 3 és L.A. Noire - ingyenesek a DLC-k

A héten egy kisebb furcsaság történt a Steamen, ugyanis több Rockstar Games-játék adatlapja is eltűnt a Valve boltjából - mostanra azonban nem csak, hogy helyeállt a rend, de még ingyenes tartalmakat is kaptunk két régebbi címhez.

Nyílt világú VR-játék készül a Rockstarnál

Úgy tűnik, nem az L.A. Noire: The VR Case Files volt a Rockstar Games utolsó próbálkozása a virtuális térben. A legfrissebb álláshirdetések szerint egy AAA-kategóriás, nyílt világú VR-cím van készülőben.

Távozik a Rockstar Games egyik alapítója

Dan Houser nemcsak alapítója volt a Rockstar Gamesnek, hanem executive producere és írója is számos sikercímüknek. A Red Dead Redemption II után szabadságra ment, most pedig távozik is a vállalattól.

PS4-re is megjelent az L.A. Noire: The VR Case Files

Augusztusban már pletykáltak arról, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teheti az L.A. Noire: The VR Case Files: az átiratot végül a tegnapi State of Play apropóján jelentették be, és egyúttal azonnal ki is adták.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

PS4-re látogathat az L.A. Noire: The VR Case Files

Noha hivatalos bejelentés még nem érkezett, PEGI-besorolást kapott a játék PlayStation 4-re szánt verziója Európában, szóval eléggé úgy néz ki, hogy Cole Phelps detektív ismét akcióba lendül.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

L.A. Noire: The VR Case Files - már Oculus Riften is

Kellemes ajándékot kaptak az Oculus Rift-tulajdonosok a VR-szemüveg második szülinapjára, véget ért ugyanis az L.A. Noire: The VR Case Files HTC Vive-exkluzivitása.

90 millió példánynál jár a GTA V

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését. Nagy meglepetéseket nem okozott a cég, főleg a sportjátékok és a GTA V hajtották a kiadó számait. Utóbbi 90 millió leszállított példánynál jár.

Rockstar-játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb izgalmas csomagot rakott össze nekünk a Humble Bundle csapata, ezúttal a Rockstar játékai kapták a főszerepet. Több Grand Theft Auto-epizód is szerepel a pakkban, ahogy a Max Payne-trilógia is jó áron lehet a miénk.

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve szállítjuk, de természetesen nem felejtettük el a heti játékmegjelenési listánkat. Annál is inkább, mert több fontos premierünk is van a héten, köztük a Star Wars: Battlefront második része!

Így fest képeken az L.A. Noire: The VR Case Files

A Rockstar is belép a virtuális valóságba, az L.A. Noire: The VR Case Files lesz az első próbálkozása a csapatnak. A játék VR-mellékága hét missziót tartalmaz, most néhány screenshot segítségével te is elképzelheted, hogy miről van szó.

Ilyen lesz az L.A. Noire Nintendo Switch-en

A Rockstar detektívjátéka a jövő héten landol PS4-en, Xbox One-on és a Nintendo konzolján. Néhány változás történt az alapverziókhoz képest Switch-en: a kihallgatásokat némileg átalakították a fejlesztők.

Már 85 millió leszállított példánynál jár a GTA V

A Take-Two következik a pénzügyi jelentések sorában. A Grand Theft Auto V a maga 85 millió példányával új rekordot állított fel: minden idők legkelendőbb videojátéka lett az USA-ban, maga mögé utasítva a Wii Sportsot is.

Késik az L.A. Noire: The VR Case Files

A HTC Vive-tulajoknak egyelőre más elfoglaltság után kell nézniük, lévén az L.A. Noire: The VR Case Files mégsem jelenik meg november közepén. A Rockstarnak kell némi extra idő, hogy kifogástalan legyen a VR-nyomozósdi.

4K-s kedvcsináló az L.A. Noire-hoz

Kaptunk egy kedvcsinálót az L.A. Noire-hoz az új portok érkezése kapcsán. A trailer rövid, de legalább pixelekben nem szenved hiányt, hiszen a megfelelő megjelenítővel akár 4K felbontásban is megcsodálhatjuk.

L.A. Noire - leleplezték az új változatok árait

A Rockstarnak köszönhetően megtudtuk, mennyit fog kóstálni a hamarosan új generációs konzolokra is beköszönő L.A. Noire. A Microsoft és a Sony konzoljain barátságos árral találkozunk, viszont Switchen drágább lesz a cím.

Készül az L.A. Noire felújított változata

A Rockstar idén az új generációs konzolokra és a Nintendo Switch-re is elhozza egykori sikerjátékát, az L.A. Noire-t. Ha ez nem lenne elég, még egy VR-változat is készül a játékból HTC Vive-ra.

Felújított változatot kap az L.A. Noire?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar nem folytatást készít az L.A. Noire-hoz, hanem inkább felújítja azt, ráadásul a legvadabb hírek szerint Switchre is elkészülhet a remaster, ami VR-támogatást is kapni fog.

Heti akciók és leárazások - 40. hét

Leárazásokban szerencsére soha nincs hiány az online játékboltokban. Igaz, nem mindig azok a címek kerülnek reflektorfénybe, amire éppen fenjük a fogunkat, de jobb, ha benéztek, hátha kivételesen jó napotok van!