Juiced 2: Hot Import Nights

Autóverseny
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Juice Games
Folytatódik a Juiced! A THQ játéka a Halálos Iramban és a Need for Speed: Underground páros által elindított utcai illegális versenyek divatját követi - sok társával egyetemben.
Értékelés: 7.9

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Megbukott játékai miatt magyarázkodik a THQ

Bár a Stuntman: Ignition és a Juiced 2: Hot Import Nights elismert címekké váltak az újságírók körében, anyagilag mindkettő játék totális bukás volt a kiadó számára.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Juiced 2: Hot Import Nights PC demó

Ma megjelent a Juiced 2: Hot Import Nights demó változata PC-re. A grafika gyönyörű, az irányítás pedig jobb lett, mint az előző részben!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Tölthető a Juiced 2 többjátékos demója

A mai nap folyamán elérhetővé vált a langyos fogadtatást kapott Juiced második részének többjátékos kipróbálható verziója kizárólag Xbox 360 konzolra.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

TGS 2007: DiRT, Juiced 2, és Lost Odyssey videók

Újabb TGS-ről érkezett anyag, ezúttal mozgókép formájában. Betekintést kapunk a PS3-as DiRT-be, a Juiced 2-be, sőt van egy szép hosszú Lost Odyssey gameplay is!

Project Gotham Racing 4, Juiced 2 és UT3 képek

Két autóversenyes, és egy FPS játékból érkeztek ma friss képek. A kínálat: Project Gotham Racing 4, Juiced 2, és a nagy csillag, Unreal Tournament 3.

Drifteljünk a Juiced 2-ben!

Újabb videó érkezett a Need for Speed klónnak nevezhető Juiced folytatásáról, mely a Hot Import Nights alnevet viseli. Drifterek készüljetek, indul a menet!
  • Írta: rility
  • 6 komment

Friss muvik a Juiced 2-ről

Friss videók érkeztek a Juice Game fejlesztésében lévő, Juiced 2: Hot Import Nights című autóverseny-szimulátor játékról.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

A hetet egy nagyobb galériafrissítéssel zárjuk; összeállításunkban helyet kapott többek között az Age of Conan, a Vice City Stories, a Halo 2 és Warhawk is.

Mozgásban a Juiced 2: Hot Import Nights

Újabb videó - screenshot felhozatalt van szerencsénk prezentálni, mely ezúttal az NFS nagyreményű alternatív klónját, a Juiced 2: Hot Import Nights-ot mutatja be.