Call of Duty 4: Modern Warfare

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

FPS, Lövöldözõs, Világháborús
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Infinity Ward
A Call of Duty-sorozat negyedik része, melyet ismételten a Medal of Honor alkotógárdájából kivált, saját csapatot alapított Infinity Ward fejlesztett.
Értékelés: 9.7

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.

Az Activision rákapcsol a remasterekre

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy több mint 10 millió példányban kelt el, és remekül teljesítenek az Activision szárnyai alatt megjelenő egyéb felújított klasszikusok is. Bobby Kotickék tehát folytatják a régi címek újraélesztését.

Ma este mutatkozik be az új Call of Duty-játék

Az Activision és az Infinity Ward a játék Twitter-oldalán erősítette meg, hogy ma este 19 órakor hivatalosan is bemutatkozik a Call of Duty-sorozat következő felvonása, a Call of Duty: Modern Warfare.

Battle royale nélkül jön a következő Call of Duty?

Az eddigi információk szerint az idei Call of Duty-epizód nemcsak a Modern Warfare-sorozathoz térne vissza. Állítólag tartalmilag is a hagyományosabb megközelítést képviselné majd az új rész.

Befutott a PlayStation Plus márciusi játékkínálata

Némi változás éri a PlayStation Plus ingyenes játékait, hiszen mostantól nem kapunk majd PS3-as és PS Vitás játékot az előfizetésünk mellé. PS4-en azonban egy fantasztikus shooter és egy remek puzzle-játék ütheti a markunkat.

Call of Duty - visszatérhet a Modern Warfare-széria?

Új év, újabb Call of Duty, idén pedig ismét az Infinity Ward veszi át a stafétát. A csapat kommunikációs menedzsere egy különös koponyával kezdte meg a teaselést. Vajon mit jelenthet ez?

Visszafelé kompatibilis az xboxos Call of Duty 4

Végre felkerül az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájára a Call of Duty 4: Modern Warfare, így aki rendelkezik a játék Xbox 360-ra szánt verziójával, az szabadon használhatja a játékot immár Xbox One-on is.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Tom Hardy és Chris Pine a Call of Duty-filmben?

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sicario 2 rendezője dirigálhatja le a Call of Duty-mozit. A Metro mikrofonvégre kapta Stefano Sollimát, aki elárulta, hogy szívesen látná a főszerepben Tom Hardyt és Chris Pine-t.

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Dokumentumfilm készül a Call of Dutyról

A merész indie játékok, mint például a Hotline Miami, a Not a Hero és a Strafe kiadásával is foglalkozó Devolver következő projektje egészen merész vállalkozás. A kiadó ezúttal egy dokumentumfilmet karolt fel.

Hónap végén jön xboxra a Modern Warfare-remaster

Lassan lejár a PlayStation 4 egyhónapos exkluzivitása, így az Activision be is jelentette, hogy már a héten bemutatkozik a különálló Call of Duty: Modern Warfare Remastered xboxos kiadása. A PC-s változatról továbbra sincs információnk.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

Önállóan is kiadják a Modern Warfare Remasteredet

Végre hivatalossá vált, amit már amúgy is sejtettünk: önálló formában is megjelenik a Modern Warfare Remastered, már nem kell hozzá az Infinite Warfare különleges kiadása. Első körben PS4-re jön a CoD 4 felújított változata.

Bizonyíték a Modern Warfare dobozos újrakiadására

Meggyőző bizonyíték érkezett a Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobozos kiadására. Ha hihetünk az új fotóknak, a lemezes példányok már meg is érkeztek a játékboltokhoz, a megjelenés pedig itt van a nyakunkon.

Külön is megjelenhet a felújított Modern Warfare

A Gamefly után egy másik nagy áruház, a japán Amazon oldalán is felbukkant a Call of Duty: Modern Warfare Remastered különálló, PlayStation 4-es változata. Az időközben eltávolított adatlap szerint júniusban érkezik az önálló kiadás.

Külön is kiadhatják a Modern Warfare Remasteredet

Az egyik üzlet szerint júniusra van tervbe véve a PS4-es változat, majd egy hónappal később futhat be az xboxos port. Közben egyre biztosabbnak tűnik a Black Ops III - Zombie Chronicles érkezése is.

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.

Modern Warfare Remastered - itt a Variety Map Pack

Ahogy azt pár hete megígérték, fizetős DLC-vel bővült a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Olyan pályákkal egészíti ki a játékot, mint a közönségkedvenc Chinatown vagy a Creek.
  • Írta: barackostej
  • 20 komment

Fizetős DLC-t kap a Modern Warfare Remastered

Vége a jó világnak, az ingyenes pályák után hamarosan fizetős kiegészítőt kap a Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Az Activision visszahozza a Variety Map Packet, amit 15 dollárért vásárolhatunk majd meg.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Modern Warfare-be

Méretes frissítést kapott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, az ingyenes kiegészítő azonban nemcsak új pályákat hoz magával, hanem a mikrotranzakciós rendszert is bevezeti a játékba.