Dead or Alive 5

PlayStation 3, Xbox 360, Vita, PlayStation 4, Xbox One

Akció, Verekedõs
Kiadó: Tecmo Koei, Fejlesztő: Team Ninja
Tomonobu Itagaki játéksorozatának ötödik része Tomonobu Itagaki nélkül - még több csinos csajjal, vérrel és akcióval! A játékot ismét a Team Ninja fejleszti, és a Tecmo Koei adja ki.
Értékelés: 7.5

Tizenegy játékkal bővül a PlayStation Now kínálata

A Sony tizenegy új címmel bővíti streamingszolgáltatását, köztük olyanokkal, mint a Shadow of the Tomb Raider, a Control és a Wolfenstein II. Jelenleg nyolcszáznál is több címből válogathatunk a PlayStation Now-ban.

Parkolópályára kerül a Dead or Alive-sorozat

A Team Ninja Dead or Alive-bejelentést teaselt a hétvégére, azonban nem éppen azt kapták a rajongók, amire számítottak. A Dead or Alive 5 támogatása véget ért, és úgy tűnik, egyelőre pihentetni szeretnék a sorozatot.

Dead or Alive-bejelentést teasel a Team Ninja?

Ezen a hétvégén rendezik a NEC 18 nevű rendezvényt Amerikában, ahol többféle verekedős játékban tehetik próbára tudásukat a résztvevők. A Team Ninja jelezte, hogy a vasárnapi nagydöntő során bejelentenek valamit.

Megint csúszik a PC-s Dead or Alive 5 multija

Mint ismert, a Dead or Alive 5: Last Round PC-s verziójából kimaradt a multiplayer a márciusi premierkor, a Team Ninja akkor június végére ígérte az online módot. Nos, ebből nem lett semmi, és nincs új dátum sem.

Több sebből vérzik a PC-s Dead or Alive 5

Tegnap jelent meg a Steamen a Dead or Alive 5: Last Round, ám a játékosok többsége panaszkodik az átiratra. Az még hagyján, hogy az online multira három hónapot kell várnunk, de számos funkciót és tartalmat sem kaptunk meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is tartalmasnak ígérkezik játékmegjelenések terén, és bár még mindig sok a megkésett port és a felújított kiadás, azért vadonatúj, platform-exkluzív címeknek is örülhetünk majd a napokban.

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

Dead or Alive 5: Last Round - az utolsó harc

Befutott az Európában csak pénteken bemutatkozó, a tengerentúlon viszont már kapható, s problémákkal küszködő Dead or Alive 5: Last Round legutolsó kedvcsinálója. Vajon tényleg ez lesz az utolsó menet?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még meg sem jelent, de már az egyik legmegosztóbb PlayStation 4-exkluzív a The Order: 1886. Pénteken már ti is rávethetitek magatokat, addig maradnak a hunok meg a háborúzás.

Csúszik a PC-s Dead or Alive 5: Last Round

A Koei Tecmo bejelentette, hogy közel másfél hónappal elcsúsztatja a Dead or Alive 5: Last Round PC-s változatának megjelenését. A konzolos változatok a tervek szerint, azaz február közepén érkeznek.

PC-re is megjelenik a Dead or Alive 5: Last Round

A Koei Tecmo bunyós sorozata elsőként teszi tiszteletét számítógépeken. A Dead or Alive 5 minden földi jóval megpakolt kiadása - a konzolos verziók mellett - február közepén landol a Steamen. Egyelőre online mód nélkül.

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.

Frissítve: Az új konzolokra is jön a Dead or Alive 5

Folytatódik. Ha kimaradt a Dead or Alive ötödik része, de már PS4-en vagy Xbox One-on játszol, itt a kiváló alkalom a pótlásra: a Dead or Alive 5: Last Round már ezekre a konzolokra fog megjelenni.

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

PlayStation 4-re fejleszt a Team Ninja

A Dead or Alive és a Ninja Gaiden fejlesztője, a Team Ninja megerősítette az amúgy is várható tényt, hogy a csapat következő játéka PlayStation 4-re készül. Lehet, hogy a Ninja Gaiden 4-ről van szó?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sulikezdés ide vagy oda, a kiadók nem állnak le. Erre a hétre is betáraztak néhány nagyobb (és persze nívósabb) címet, mindenképpen érdemes lesz körülnézni a játékboltokban és az online üzletekben!

GC 2013: A második galériafrissítés

Befutott a második screenshot-turkálónk, amelyben féltucat játék állóképeiből szemezgethettek. Lesz itt Battlefield 4, Need for Speed: Rivals, Ryse, Fez, Killer Instinct és Dead or Alive 5 Ultimate is. Tapétázásra fel!

Dead or Alive 5 Ultimate - bővített trailer érkezett

A Dead or Alive 5 sem kerülheti el, hogy a Tecmo Koei egy újabb rókabőrt húzzon le róla. A finomhangolt játékmenettel, egy sor új harcossal és kosztümmel felvértezett játékról egy bővített előzetesünk van.

E3 2013: Az első videócsokor

A második napján járó expóról annyi mozgókép landolt az éterbe, hogy a fontosabbakon kívül nem lenne esélyünk mindegyiknek külön hírt szenteli. A mai ömlesztett adag: Daylight, Dust 514, Bayonetta 2 és a többiek.