All Points Bulletin

Lövöldözõs, MMOG, Bandázós
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Realtime Worlds
A játék látványos bandaháborúkkal, véres lövöldözésekkel, izgalmas üldözésekkel, hollywoodi filmbe illő letartóztatásokkal és persze rengeteg bunyóval várja az „MMOGTA”-ra éhes játékosokat.
Értékelés: Nincs még értékelve

APB: Reloaded - (újra)bejelentették az új konzolokra

Habár a Reloaded Games már egy tavaly szeptemberi rendezvényen bejelentette, hogy PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi az APB: Reloaded, most újra megtette ugyanezt, és néhány részlet is kiderült a téma kapcsán.

Az új konzolokra költözik az APB: Reloaded

Még egy esélyt kap a All Points Bulletin: Reloaded. A Grand Theft Autóra hajazó MMO eredetileg 2011-ben jelent meg PC-re - miután a fizetős modell elhasalt - freemium címként, átdolgozva. A játék Xbox One-ra és PS4-re költözik.

Népszerű az APB: Reloaded

Az All Points Bulletin valószínűleg az MMO-korszak egyik legnagyobb bukásaként vonult be történelembe, nem csoda, hogy szinte a megjelenés után rögtön leállították. A Realtime World játékának fejlesztését átvette a Gamersfirst, és freemium programként jelentette meg újra.

Élőszereplős traileren a APB: Reloaded

Szép csendben játszható formába került az All Points Bulletin második kiadása, mely már free-to-play modellben érhető el mindenki számára. Bár még sok munka vár a GamersFirstre, az biztos, hogy előzetesek terén nagy hatással voltak rájuk korunk pimasz gengszterfilmjei.

APB Reloaded - május 18-án indul a nyílt béta

A fejlesztés vezetője, Bjorn Könyv-Larsson a minap az APB hivatalos blogjában megerősítette a mindenki számára elérhető bétateszt időpontját. A legfontosabb adalék az új skill-rendszer, és a fizetős konstrukciókban gondolkodók számára már csaknem minden lehetőség beépítésre kerül.

APB Reloaded - vezess, mint egy őrült

Az All Points Bulletin azzal a lendülettel tűnt el a süllyesztőben, ahogy megjelent. Ezzel ez a szerencsétlen sorsú MMO valószínűleg bekerül a játéktörténelembe, mint az egyik legnagyobb katasztrófa, de ettől függetlenül egy csapat rendületlenül dolgozik a feltámasztáson, amiből most láthatunk egy előzetest.

Lehet jelentkezni az APB: Reloaded bétára

Szerencséje volt a tavalyi év egyik legsikertelenebb MMO-jának, az All Points Bulletinnek, hiszen miután a GamersFirst megvásárolta azt, nem szeretne lemondani a GTA-alapokon nyugvó online játékról. Ennek örömére februárban már el is startol az első zárt béta, aki nem akar lemaradni, most figyeljen!

Kétféle hozzáférés lesz az APB: Reloadedhez

Habár az MMOGTA-nak csúfolt All Points Bulletin: Reloaded névre keresztelt reneszánsza alapvetően ingyenes lesz, akik komolyan szeretnének foglalkozni a játékkal, el kell gondolkodjanak a prémium accountra való beruházáson. Utóbbi egy sor egyedi jellemzőt vonultat majd fel.

Számít a rajongókra az ingyenes APB

Mint arról nemrégiben hírt adtunk, a GamersFirst szerezte meg a hányatott sorsú MMO, az All Points Bulletin jogait. Az már biztos, hogy egy ingyenes modell bevezetésén munkálkodnak jövőre, de nem szeretnék ugyanazt a hibát elkövetni: éppen ezért a cég számít a rajongói visszajelzésekre.

Megmenekült az All Points Bulletin

A GameIndustry.biz értesülései szerint megmenekült az All Points Bulletin, a játékot állítólag a K2 Network vásárolta fel minimális összegért. Jó hír, hogy a cég ingyenes játékokkal foglalkozik, ezért minden bizonnyal az APB is teljesen díjmentesen játszható majd a jövőben.

Még menthető az All Points Bulletin

Az All Points Bulletin valószínűleg sikeresen pályázna a világ leggyorsabban elfelejtett online játéka címre. A megjelenéskor rossz kritikákat kapott, alig vásárolták meg, majd két hónap elteltével kikapcsolták a szervereket. A kiadó szerint azonban még menthető a helyzet.

Családon belül marad a Project: MyWorld

A Realtime Worlds néhai fejese vásárolta meg a Project: MyWorldöt az új cége számára, és egyúttal a közösségi játékon dolgozó 20 embert is felkarolta. Az All Points Bulletint nem sikerült megmenteni, az Electronic Arts ingyen játékkal kompenzálja az előfizetőket.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Leállnak az All Points Bulletin szerverei

A Project: MyWorldöt még sikerrel tovább tudták passzolni, többre viszont nem futotta: az első Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds végleg bezárja a kapuit, az All Points Bulletin szerverei pedig leállnak. A játék három hónapot sem élt meg, utólag sem vette meg senki.

Már évek óta készül a Project: MyWorld

Szűkös határidőn belül lemodellezni a világot semmiképpen sem egyszerű feladat: a Realtime Worlds ezt tudja jól, nem is tegnapelőtt álltak neki a MyWorld fejlesztésének.

Kilencedik helyen nyitott itthon az APB

Meglepően jól nyitott itthon az All Points Bulletin: bár az első értékelések alapján a játék nem sikerül túl jól, kíváncsiak vagyunk, meddig tud az új MMO az élbolyban maradni!

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

APB: nem lesznek kövér női karakterek

Az MMO GTA-klón, az All Points Bulletin karaktergenerálójából kiderül, hogy a női esélyegyenlőségre fittyet hányva nem alkothatunk dagi női karaktereket.

All Points Bulletin - reklámok a beszélgetések alatt

Annak ellenére, hogy a héten elinduló All Points Bulletin nevű MMO meglehetősen rugalmas fizetési rendszerrel operál, a reklámozás annál kirívóbbnak tűnik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is lesz egy-két érdekesebb megjelenés: jön a Singularity, a LEGO Harry Potter, az új Sniper, a Sin & Punishment folytatása és a Last Airbender adaptációja is.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!