Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII

Szimulátor, Világháborús
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A Secret Weapons a Blazing Angels második része, mely a második világháború titkos küldetéseit dolgozza fel a Ubisoft által. Megjelenés 2007. márciusának végén!
Értékelés: Nincs még értékelve

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Friss demók, videók és trailerek a PSN-en

A playstation Network az utóbbi napokban nem kevesebb, mint 2 új demóval, 11 új játék videóval, és 3 filmes trailerrel bővült. A demók egyike a Blazing Angels 2!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző listánk: a felhozatal nem gyenge, van itt többek között Call of Duty, Gears of War és Empire Earth III is!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Csütörtöki képparádé - UbiSoft kiadás

A mai Ubi-exkluzív screenshot felhozatal: Assassins Creed, Blazing Angels, Brothers in Arms, EndWar, Haze, Rayman, Splinter Cell, Surfs Up, és Settlers.

Friss Blazing Angels 2 trailer érkezett

Akinek bejött Blazing Angels első része, a Squadrons Of World War II, az kifejezetten imádni fogja a Secret Missions-t! A folytatásról ezúttal egy friss trailer érkezett.

PlayStation 3-ra is jön a Blazing Angels 2

A Ubisoft bejelentette, hogy készülőfélben lévő világháborús repülőszimulátorának folytatása a Sony újgenerációs gépén is tiszteletét teszi majd a nyár végén.

Blazing Angels: Secret Missions bejelentés

Az UbiSoft ma bejelentette a Blazing Angels két hete leleplezett új részét. A játék alcíme a múltkori pletykáknak megfelelően Secret Missions lett.

Folytatódik a Blazing Angels: Squadrons of WWII?

A GameFly internetes áruház szerint már készül a Blazing Angels: Squadrons of World War II második része, s hamarosan meg is jelenik.