Universe at War: Earth Assault

Stratégia, RTS, Sci-Fi
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Petroglyph
A Universe at War: Earth Assault a Star Wars: Empire at War-t is jegyző, ex C&C-sekből álló fejlesztőcsapatnak, a Petroglyph-nek a legújabb stratégiája.
Értékelés: 7.5

Cross-platform - a PC-sek elvernék a konzolosokat

A Voodoo PC alapítója szerint nem véletlen, hogy a Microsoft letett a cross-platform lehetőségek kiaknázásáról: a konzolosoknak esélyük sem lenne a játék során.

Ingyenessé vált a cross-platform multiplayer?

A hivatalos Xbox fórumon érdekes hír röppent fel: az egyik játékos szerint a cross-platform játékot támogató címek ingyenesen játszhatók online.

Ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Petroglyph

A True Games-szel közösen ingyenes játék fejlesztésébe kezd a Star Wars: Empire at War és a Universe at War: Earth Assault címeket jegyző Petroglyph.

Universe at War demó az Xbox Live-on

Nemrégiben került boltokba a Universe at War: Earth Assault Xbox 360-as verziója, mely a ma érkezett demónak köszönhetően akár ki is próbálható.

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.

Elkészült a Universe at War: Earth Assault

Elkészült a Command & Conquer ex-fejlesztőinek, a Petroglyph-nek az új sci-fi stratégiája, tudtuk meg a SEGA mai helyzetjelentéséből.

Tölthető a Universe at War demója

A stratégiázásra vágyóknak melegen ajánlom a Universe at War: Earth Assault most megérkezett demóját közel másfél gigabájtos terjedelemmel.
  • Írta: Dentis 360
  • 5 komment

X360 mintára alakul a Games for Windows LIVE

A Microsoft bejelentette, hogy a Games for Windows LIVE legújabb, 1.2-es verziója több, az Xbox 360-nál már megismert ficsőrt is bevezet a PC-sek körébe.

Idén már nem jelenik meg a Universe at War

A Sega bejelentette, hogy az idei évben már nem kerülhet a boltok polcaira a Star Wars: Empire at War fejlesztőinek új stratégiája, a Universe at War.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Universe at War - cross-platform játék XP-n?

A Star Wars: Empire at War-t is jegyző Petroglyph Studios bejelentette, hogy a készülőben levő új RTS-ük cross-platform lehetőségei Win XP-n is elérhetőek lesznek.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Xbox 360-ra is lesz Universe at War

A SEGA tegnap este jelentette, hogy kérésükre a Petroglyph Xbox 360-ra is készít egy átíratot új játékából, a Universe at War: Earth Assault-ból.