Transformers: The Game

Akció, Robotos
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Traveller's Tales
A nyáron mozikba kerülő Transformers-film játékadaptációja minden létező platformra szintén júliusi megjelenéssel.
Értékelés: 7.3

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.

Kipróbálható az új Transformers G1 mobil játék

A tavalyi mozifilm sikerén felbuzdulva a Glu ismét egy Transformers mobil játékon dolgozik, mely teljesen ingyen kipróbálható - és még csak le se kell tölteni.
  • Írta: Optimus Prime
  • 6 komment

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Transformers The Game demó

Egy hónap kellett, de "elkészült" az új Transformers: The Game játék demója, melyben több kisebb küldetést próbálhatunk ki az Autobotok oldalán, Űrdongóval.
  • Írta: Optimus Prime
  • 21 komment

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Amerikai eladási adatok PC fronton

Érdekességképpen berakom már az amerikai eladási statisztikákat, lehet rajta rágódni egy picit...

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Lezárult a Transformers nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Transformers: The Game játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Nyerj eredeti Transformers: The Game játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Transformers: The Game PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Transformers: The Game videóáradat

A GameTrailers hétről-hétre újabb Transformers: The Game videókkal lát el minket. A mai napon többel is, az egyik egy Flint Dille interjú.
  • Írta: Optimus Prime
  • 11 komment

Transformers: The Game - az intro

Az Activision közzétette a hamarosan megjelenő Transformers: The Game intro videóját - rövid ízelítőt adva az Autobotok és a Álcák legújabb csatáiból.

Transformers: The Game - új videó érkezett

Egyre közeledik az új Transformers-film premiere, ezzel egyetemben pedig a játékadaptáció boltokba kerülése, így a készítők is elkezdték népszerűsíteni új címüket.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Itt az első Transformers: The Game trailer

Az Activision kiadta az első trailert a Transformers című film játékadaptácíójáról. A cucc a régi Xbox konzol kivételével az összes létező platformra meg fog jelenni.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

GDC 2007: Az első adag screenshot

230 friss kép érkezett ma este. Van itt Battlefield, Bioshock, Crysis, Ghost Recon, Mass Effect, PGR4, Skate, STALKER, Star Wars, Transformers, meg minden más!