Dreamfall Chapters

Kalandjáték
Kiadó: Funcom, Fejlesztő: Funcom
A The Longest Journey és a Dreamfall: The Longest Journey után epizódokban folytatódik a sorozat!
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések! Rengeteget böjtöltünk érte, de pénteken végre visszatér a Prey, Morgan Yúval a Talos 1 űrállomás jótevőjeként próbáljuk megállítani a typhonokat.

Májusban érkezik a konzolos Dreamfall Chapters

A Deep Silver és a Red Thread Games megerősítette, hogy május elején jelenik meg a konzolos Dreamfall Chapters, méghozzá 30 fontos árcédulával. A bejelentés mellé egy kedvcsináló is befutott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!

Dreamfall Chapters - PC-re is jön a Final Cut

December elején tudtuk meg, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a Dreamfall Chapters, mely kiadás a Final Cut alcímet kapta. A felújított változat tartalma PC-re ingyen elérhető lesz.
  • Írta: barackostej
  • 5 komment

Blogajánló: Dreamfall Chapters bemutató

December elején jelentették be, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a The Longest Journey folytatása, a Dreamfall Chapters. StevenSan a blogjában remek kis bemutatót rakott össze a játékról, így érdemes ránézni.
  • Írta: barackostej

Konzolokra is jön a Dreamfall Chapters

A Red Thread Games és a Deep Silver elhintette, hogy 2017 tavaszán Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Dreamfall Chapters: The Longest Journey. A konzolos kiadás mind az öt epizódot tartalmazza majd.

Jövő héten jön a Dreamfall Chapters - Book Five

A Red Thread Games megerősítette, hogy az epizódokra szabdalt Dreamfall Chapters ötödik, egyben utolsó felvonása jövő héten pénteken élesedik. A bejelentés mellé egy előzetes is érkezett.

Képeken a Dreamfall Chapters: Book Five

Hamarosan lezárul a Dreamfall Chapters sztorija az ötödik epizóddal, aminek még nincs pontos megjelenési dátuma, de a fejlesztők most közzétettek néhány képet róla.

Dreamfall Chapters - a héten jön a folytatás

Hosszabb szünetet követően a héten ismét kalandra hív minket a Dreamfall Chapters fejlesztőcsapata, a Red Thread. Az epizódokra szabdalt kaland legújabb része ugyanis most a héten, egészen pontosan csütörtökön mutatkozik be.

Dreamfall Chapters: Book Three - megvan a dátum

A Dreamfall Chapters harmadik epizódja a héten érkezik a digitális boltokba, erősítette meg a Red Thread csapata. A folytatásban egy régi-új barát is feltűnik majd, illetve Kian és Zoe is némi változáson megy át.

Íme, az első kép a Dreamfall Chapters folytatásából

Még csak pár hónapja kezdődött meg a Dreamfall Chapters: Book Three fejlesztése, így a megjelenés még odébb van, de a fejlesztők megosztották az első művészeti rajzot a játékból. Emellett az alcímét is megtudtuk.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű hétnek nézünk elébe, jóllehet inkább a már megjelent címek DLC-iből, portjaiból és újrahangszerelt kiadásaiból válogathatunk majd. Természetesen most is összeszedtünk nektek mindent egy listába.

Dreamfall Chapters: Book Two kedvcsináló

A vártnál kicsit később, csak március elején mutatkozik be a Dreamfall Chapters második felvonása, a rajongók számára azonban jó hír, hogy megérkezett a korábban beígért, játékmenet pillanatokkal tarkított előzetes.

Csúszik a Dreamfall Chapters: Book Two

A vártnál kicsivel több időt vesz időbe a Dreamfall Chapters: Book Two fejlesztése, tudtuk meg a Red Thread Gamestől. Noha a kalandjáték második epizódját február végére vártuk, csak március második hetében kapjuk meg.

Traileren a Dreamfall Chapters Book Two: Rebels

A fejlesztők szerint már nem kell sokat várnunk Zoe Castillo és Kian Alvane kalandjának folytatására. A Red Thread jóvoltából most röviden belenézhetünk a Dreamfall Chapters második, Rebels alcímen futó epizódjába.

Blog: Dreamfall Chapters: Book One teszt

Mostanában jelent meg a közösségi finanszírozásban készült Dreamfall Chapters: The Longest Journey első epizódja, melyről egyik blogírónk remek kritikát rakott össze.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hamarosan ráfordulunk a novemberre, miközben az őszi játékmegjelenési dömping folytatódik. Ezen a héten a hardcore és a casual játékosok is találhatnak a fogukra való címet, lássuk, mi a kínálat!

A heti galériafrissítés

Pár hete tetszhalottként leledző rovatunk visszatért, reményeink szerint ezentúl rendszeresen megkapjátok a heti screenshot- és artwork-adagotokat. A mostani felhozatal részei az Assassin's Creedek, az új CoD és a Dragon Age is!

Még ebben a hónapban elrajtol a Dreamfall Chapters

Nem mintha unatkoznánk októberben, hiszen így is rengeteg játék jelenik majd meg a hónap folyamán, azonban a Red Thread Games még rátesz erre egy lapáttal: húsz nap múlva rajtol a Dreamfall Chapters.

GC 2014: PS4-re is jön a Dreamfall Chapters

PC mellett PS4-re is megjelenik a Dreamfall Chapters, sőt a Red Thread Games hivatalosan is megerősítette, hogy csak ezen a konzolon lesz elérhető a játék. Természetesen továbbra is a PC-s változat élvez elsőbbséget.
  • Írta: barackostej
  • 6 komment