Pirates of the Caribbean: At Worlds End

Akció, Kaland, Kalóz
Kiadó: Disney, Fejlesztő: Eurocom
A Pirates of the Caribbean című film harmadik része alapján készülő akció-kalandjáték a létező összes platformra!
Értékelés: Nincs még értékelve

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Karib-tenger Kalózai 4 - Új rendezővel

Miután Gore Verbinski nem vállalta tovább a széria rendezését, sokan csalódottak voltak. De Jerry Bruckheimer producer új rendező után nézett.

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

UK TOP 10 - Potter a csúcson

Ezen a héten is megkaptuk a legfrissebb eladási listát Angliától is, ahol jeleneg az ifjú varázslótanonc új része viszi a pálmát, de még kérdéses meddig bír az élen maradni.

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Tölthető a Pirates of the Caribbean 3 demója

Megérkezett a Pirates of the Caribbean: At World's End számítógépes átiratának kipróbálható változata - amennyiben rajongó vagy, próbálkozz meg a játékkal!

Xbox 360 - a nyár blockbuster címei

Bemutatjuk az X360-ra nyáron megjelenő (vagy már megjelent) blockbuster címeket - kicsit másként... Jópofa TV-reklám érkezett az Xbox 360-ról.

Lezárult a Karib-tenger Kalóziai nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Pirates of the Caribbean: At Worlds End játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Utolsó esély a POTC3 nyereményjátékra!

Hamarosan sorsoljuk az öt darab eredeti Pirates of the Caribbean: At Worlds End PC-s játékot, azonban még mindig nem késő benevezni!

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Nyerj eredeti Pirates of the Caribbean játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Pirates of the Caribbean PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

A héten megjelenő játékok

A héten kerül boltokba többek között a Pirates of the Caribbean: At World's End, a Surf's Up és a várva-várt Halo 2 PC-s konverzió is.

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Pirates of the Caribbean 3 kedvcsináló

Most már biztos: a grafikára nem lehet majd panasz a Pirates of the Caribbean: At World's End című mozi alapján készült játék esetében.

Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Pirates of the Caribbean 3 - Négy új videó

Négy új ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett a PC-re, X360-ra és PS3-ra megjelenő Pirates of the Caribbean: At World's End-ről.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Pirates of the Caribbean 3 - Bejelentés

A Disney Interactive bejelentette a harmadik Pirates of the Caribbean alapján készülő játékot, mely hasonló alapokra épitkezik, mint a második adaptáció.