Wipeout Pulse

Sci-Fi, Verseny
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Sony
Míg nem olyan régen a Sony bejelentette a PS3-as Wipeout-játékot, most a PSP-tulajokat örvendeztették meg a legújabb folytatással.
Értékelés: 8.0

Lehúzták a rolót a Wipeout fejlesztői

Csaknem harminc év után bezár a Sony Liverpool. Az anyavállalat komoly átszervezésekbe kezdett az utóbbi időben, ennek egyik nagyobb elszenvedője a Wipeout-játékokról elhíresült csapat, aminek így elkaszálták a készülő, ígéretes alkotásait is. Ezzel vége egy korszaknak.

Új Wipeout készül a liverpooli Sony csapatnál?

Nem csak a finn Remedy keres új munkatársakat, sőt nem csak ők dolgoznak vadi új, szupertitkos projekten: ma a Sony liverpooli stúdiójának álláshirdetése jutott el hozzánk, amely alapján arra következtethetünk, hogy a srácok már a Wipeout-sorozat új részét fejlesztik - a rajongók valószínűleg örülnének is neki.

PlayStation 2-re is elkészül a Wipeout Pulse

Egyre valószínűbb, hogy PS2-n is tiszteletét teszi a PSP-re már közel másfél éve kapható Wipeout Pulse - már amennyiben hihetünk a német besoroló bizottságnak.

A heti játékmegjelenések

A héten is érkezik néhány kipróbálásra érdemes játék, valóban ígéretes produktumnak azonban csak a Lost Odyssey tűnik a Final Fantasy tervezőjétől.

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

Bemutatkozik a Wipeout Pulse

A Sony berkeiben készül a Wipeout Pulse, mely a kizárólag PSP-re megjelent Wipeout Pure című WP-epizód szerves folytatása lesz majd.