Company of Heroes: Opposing Fronts

Stratégia, Világháborús
Kiadó: THQ, Fejlesztő: Relic
A Warhammer 40.000: Dawn of War és a Homeworld alkotóinak második világháborús stratégiája folytatódik!
Értékelés: 8.2

Company of Heroes-címek az új Humble Bundle-ben

A napokban elrajtolt az új Humble Bundle, melyben ezúttal a tizedik születésnapját ünneplő Company of Heroes kapta a főszerepet. Egy dollárért már miénk lehet az első rész, de a folytatásért sem kell sokat fizetni.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

Költözik a Company of Heroes

Átköltöztetik a Company of Heroest a Steamworksre, miután a Quazal által üzemeltetett szervereket május elején leállítják. A játékosoknak új klienst kell letölteniük, a Relic bosszankodik a dolog miatt.

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.

Kibővült a Humble THQ Bundle

A THQ-féle Humble Bundle-re eddig közel 700 ezren voltak kíváncsiak, a kiadó pedig rátesz egy lapáttal, és további két címmel bővíti az amúgy is rendkívül tartalmas csomagot. Az eddigi vásárlók is megkapják őket.

Film készül a Company of Heroes alapján

Mióta a THQ összeomlani készül, egyre több extravagáns ötlettel lepi meg a nagyérdeműt, most éppen a Company of Heroes alapján készíttet filmet, ami kizárólag DVD-n és Blu-rayen jelenik majd meg.

Brutális THQ Humble Bundle, vegyétek, vigyétek!

A Humble Bundle akciójában most THQ-játékok szerepelnek, már egy dollárért hat olyan címhez férhetsz hozzá, amik külön-külön is megérnének legalább ennyit. Az összeg jótékony célokra is fordítható.

220 millió dollárral csökkenti kiadásait a THQ

Eleinte rosszmájú találgatásoknak titulálták a THQ csődjéről szóló híreket, mára azonban bizonyos, hogy a kaliforniai csapatnak össze kell húzni a nadrágszíjat.

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.

Itt a Company of Heroes: Opposing Fronts demó

Megkésve bár, de végre-valahára megérkezett az: Opposing Fronts demója - a letöltéshez a gyors internet ajánlott, mivel a kicsike mérete 2 gigabájtra rúg.
  • Írta: Dentis 360
  • 1 komment

A tíz legkeresettebb PC-s játék listája Amerikából

A Company of Heroes kiegészítése, a The Sims legújabb része és a World in Conflict állhatott a legnépszerűbb PC-s játékok amerikai dobogójára.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Elérhető a CoH: Opposing Fronts bétája

Nem kellet sokat várnunk arra, hogy a Company of Heroes kiegészítést kapjon, sőt most már az anyag bétatesztelésére is lehetőség nyílt!
  • Írta: Dentis 360
  • 7 komment

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

DirectX 10-ben tündököl a Company of Heroes

Aki úgy érzi, hogy jelenlegi gépével többet is kihozhatna a Company of Heroes grafikájából, mint a nagy felbontás és részletesség, ne habozzon letölteni az új javítást!

Új címen dolgozik a Company of Heroes producere

Ahogy a visszaszámlálók, úgy a rejtélyes teaser weboldalak is trendivé váltak manapság a játékfejlesztők körében: a Company of Heroes producere is követi a hullámot.

Készül a Company of Heroes: Opposing Fronts

A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Company of Heroes folytatását, mely az Opposing Fronts alcímet viseli, s idén ősszel kerül boltokba.

Folytatódik a Company of Heroes

A Games for Windows főszerkesztője, Jeff Green egy blogbejegyzés keretében szándékosan "kikotyogta", hogy folytatódik a Company of Heroes.