The Last Remnant

RPG
Kiadó: Square Enix, Fejlesztő: Square Enix
A Square Enix legújabb, csak single player RPG játéka, mely a japán megjelenéssel egyidőben érkezik a világ többi pontjára is! A The Last Remnant Xbox 360-ra és PC-re készült el.
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális játékdömpinggel indul a december: uralmunk alá hajtjuk a tornádókat, antropomorf mutáns állatokkal kalandozunk, és az asszaszinok rejtett pengéjének történetébe is beleáshatjuk magunkat.

Remekül fest a The Last Remnant Remastered

A Square Enix PlayStation 4-re szánt felújított alkotása már a küszöbön, így a kiadó úgy látta jónak, ha még egy előzetesen megcsodálhatjuk a játék pompázatosan átdolgozott látványvilágát.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

TGS 2018: Így fest a The Last Remnant Remastered

Egy hete értekeztünk a The Last Remnant kapcsán, hiszen a 2008-as JRPG még idén télen megkaphatja a PlayStation 4-re szánt felújított változatát. A legújabb előzetesben mi is összehasonlíthatjuk az eredeti játék és a remaster grafikáját.
  • Írta: szlav
  • 4 komment

TGS 2018: Készül a The Last Remnant Remastered

A közel 10 éves JRPG alig egy hete váratlanul eltűnt a Steam kínálatából, melyből sejteni lehetett, hogy változások közelegnek. A tegnapi Sony-konferencián pedig kiderült, hogy pontosan miről van szó; érkezik a The Last Remnant Remastered.
  • Írta: sirdani
  • 3 komment

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.

Japán: a Final Fantasy XIII is játszható lesz mobilon

Sőt nemcsak a Final Fantasy XIII, hanem több másik Square Enix-cím is. Az ehhez szükséges felhős szolgáltatást a kiadó-fejlesztőcég októberben lövi fel, a mobil-kompatibilis játékokat bérelni lehet majd különböző időtartamokra.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Lelőtték a PS3-as The Last Remnantot

A The Last Remnant idén márciusban jelent meg PC-re, novemberben Xbox-ra, a Square Enix most viszont bejelentette, hogy a hírekkel ellentétben nem lesz PS3 átírat.

GDC 2009: PS3-ra is elkészül a The Last Remnant

A The Last Remnant Xbox 360-ra tavaly novemberben, PC-re pedig a napokban jelent meg. A Square a mai GDC-n elárulta, hogy már készül a PS3-as verzió is!

Nehézkesen kezdett a PC-s The Last Remnant

Tegnap jelent meg a Square Enix által fejlesztett The Last Remnant személyi számítógépekre szánt változata, amelynek a megjelenése nem indult zökkenőmentesen.

Friss screenshotok vasárnap délutánra

Vasárnapi felhozatal! Afro Samurai, Bioshock 2, Dragon Age, Guitar Hero, Metal Gear Solid, Red Steel 2, Resident Evil 5, és még jó pár finom falat!

A Square Enix játékai is a Steamre költöznek

A Final Fantasy sorozatról elhíresült fejlesztők játékai is hamarosan a Valve által fejlesztett Steamre költöznek, hogy gyorsabban eljussanak a játékosokhoz.

Friss képek egy hosszú és lusta hétvége után

Egy egész hétvégényi friss képpel vagyunk nektek adósak, következzen hát a felhozatal. Kedvenceim: Fallout 3: The Pitt, Operation Flashpoint 2, Singularity és Star Wars!

A Square Enix csapata kedveli az Xbox 360-at

A cég egyik embere, Hiroshi Takai elárulta, hogy nagyon élvezték az Xbox 360-ra való fejlesztést, ezért szeretnének a jövőben is játékot készíteni a Microsoft konzoljára.

Tavasszal érkezik a PC-s The Last Remnant

A Square Enix legújabb alkotása Xbox 360-ra már megjelent és a hírek szerint a személyi számítógépekre készült verzióra sem kell már sokat várni.

The Last Remnant - hamarosan négy DLC érkezik

A Square Enix műhelyéből nem is oly rég kikerült The Last Remnant hamarosan letölthető tartalmakkal bővül, szám szerint négy darabbal, amelyek decemberben érkeznek.

Megjelent a The Last Remnant - itt az utolsó trailer

Elstartolt a Square Enix legújabb játéka, s ezzel vége a hosszú várakozásnak is - legalábbis az Xbox-osok részéről. A többi verzióviszont jó messze van!

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

The Last Remnant látnivalók

A Final Fantasy sorozatról elhíresült Square Enix csapata egy új JRPG-n dolgozik, amelynek címe The Last Remnant, s ennek kapcsán tekinthető meg néhány videó.

Galériák éjszakája a Gamekapcson

A TGS óta nem volt galériafrissítés, hát következzenek az elmúlt napok legjobb screenshotjai. Volt miből válogatni, a felhozatal ezúttal is jó kövér lett!

TGS 2008: az első videócsokor

Egy csokorba gyűjtöttük a nemrégiben megjelent videókat az idei Tokyo Game Show 2008-ról, amelyek között érdekesnek ígérkező játékok foglalnak helyet.