The Simpsons Game

Akció, Kalandjáték
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Kaland elemekkel dúsított The Simpsons akciójáték, melyben a gyagya család bármely tagját irányíthatjuk. A játék olyan favoritokat is kiparodizál, mint a GTA, a Batman vagy a Medal of Honor.
Értékelés: 8.7

Homer Simpson és a The Last of Us

Imádjuk Simpsonékat és a The Last of Us-t is - hát még a kettőt együtt! Ha a két címet valamikor vegyítenék, akkor egészen biztosan úgy festene a végeredmény, ahogy azt egy rajongó lerajzolta...

NGP-n is játszható az Aliens vs. Predator engine

A Rebellion bejelentette, hogy saját fejlesztésű játékmotorjuk, az Asura eninge már teljes mértékben támogatja a Sony Next Generation Portable-jét. Immáron nincs semmi akadálya annak, hogy akár multiban lenyomjunk pár meccset az AVP-vel. Rejtett utalás a kiadók felé, hogy az Asura licencelhető.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Rekordméretű veszteségekkel zárt az EA

A világ második legnagyobb kiadója, az Electronic Arts is közzétette a tavalyi naptári évre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését: a cégnek ezúttal nem volt minek örülnie.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző listánk: a felhozatal nem gyenge, van itt többek között Call of Duty, Gears of War és Empire Earth III is!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Conan és The Simpsons Game demó a LIVE-on

Az Xbox LIVE-ra ma délután felkerült a Conan, és a még megjelenés előtt álló The Simpsons Game kipróbálható demója. Have fun!

Simpsonékat támadja a Rockstar Games

Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.

The Simpsons Game demó a PlayStation Store-on

A beígért Bladestorm: The Hundred Years' War demó mellé a The Simpsons Game kipróbálható változata is felkerül a mai nap folyamán a PlayStation Store-ra.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

The Simpsons: Medal of Homer

Azt hitted, mindent láttál már a második világháborúból? Most a Simpsons bebizonyítja, hogy azért ez nem teljesen így van!
  • Írta: Dentis 360
  • 7 komment

Xbox 360 The Simpsons Edition - 4 ezer dollárért

Elképesztő mennyiségben akadhatunk Simpsons fanatikusokra, de azt nem gondoltuk volna, hogy valaki négy rongyot kicsengetne egy Simpsons-os X360-ra.

E3 2007: The Simpsons Game látnivalók

Két új videó érkezett az EA fejlesztésében lévő The Simpsons Game-ről: az anyag nagyon jól visszadja a rajzfilm hangulatát, gyakorlatilag az ember a rajzfilmet forgatja.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

The Simpsons Game - premier képek és videók

Az Electronic Arts igéretéhez hűen tegnap bemutatta a The Simpsons Game-t. Az amerikai sajtótájékoztatóról képek és videók is érkeztek.

XXII: Simpsonék lenyomják a GTAIV-et

Valami nagy dobásra készül az Electronic Arts. Valami igazi Simpson-osra. Na de mi köze mindennek a Grand Theft Auto 4-hez? Azt mi sem értjük.