SOCOM Confrontation

Akció
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Zipper Interactive
PlayStation 3-ra költözik a híres-neves SOCOM-sorozat. A Confrontation elképesztőnek ígérkezik.
Értékelés: Nincs még értékelve

Gran Turismo 5 - jövőre vége az online multinak

A Sony jövőre több PlayStation 3-cím online támogatását is megszünteti, így a Gran Turismo ötödik részének is leállnak a szerverei, és a Resistance-trilógia sem játszható majd az interneten.

Leépítések az Operation Raccoon City alkotóinál

A Game Informer értesülései szerint a SOCOM-sorozatról és a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről ismert Slant Six Gamesnél leépítések zajlanak, amit utóbb a stúdió is megerősített. Bár a csapat negyedének elküldése meglepő lehet, a fejlesztőcég szerint nincs különösebb probléma.

A SOCOM alkotói csinálják az új Resident Evilt?

A Kotaku értesülései szerint a SOCOM: Confrontation fejlesztői készítik el a Resident Evil: Racoon City-t, amely a túlélő horrorsorozat legújabb, csapatalapú akcióra építő része lesz állítólag. A Slant Six nyugati csapat, ezért a pletyka még egybe is vág a Capcom sokat hangoztatott stratégiájával.

Kedd esti giga galériafrissítés

Ma esti összeállításunkban olyan sztárok várják az érdeklődőket, mint az Army of Two, a Borderlands, a Modern Warfare 2 vagy a Command & Conquer 4.

Óriási galériafrissítés hétfő estére

Ismét jelentkezünk heti galériafrissítésünkkel, benne olyan sztárokkal, mint az Epic Mickey, a Gran Turismo 5, a LEGO Universe vagy az Aliens vs. Predator.

TGS 2009: A Sony végleges listája

A Microsoft után a másik óriás, a Sony is bejelentette, hogy milyen nyalánkságokkal kedveskedik majd nekünk, játékosoknak az idei Tokyo Game Show-n.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Európába csak jövőre érkezik a SOCOM

A Slant Six Games által fejlesztett, online mókára kihegyezett SOCOM európai megjelenését elhalasztották, így csak valamikor 2009-ben jelenhet meg.

A héten megjelenő játékok listája

Ezúttal is bőségesre sikerült a heti játékfelhozatal, s szerencsére a jó címeket sem kell nagyítóval keresni: lesz Dead Space, Saints Row 2 és Golden Axe is.

Headset érkezik a PS3-hoz októberben

Egyelőre csak Japánban, de október 30-án boltokba kerül az új PS3-as headset, melyet akár az új Socom-játékkal együtt is megvásárolhatunk majd.

GC 2008: Giga galériafrissítés - negyedszerre

A negyedik alkalomra többek közt Age of Pirates, Arma 2, Total War, Midnight Club, SOCOM, Stargate és Street Figter jutott. Érdemes meglesni!

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Pünkösdi galériafrissítés

Ismét összegyűlt egy nagyobb adag screenshot, melyben olyan sikervárományos címek is képviseltetik magukat, mint a Haze, a LEGO Batman vagy a Top Spin 3.

E3 2007: Sony sajtókonferencia

Kilenc perc múlva kezdődik a Sony sajtókonferenciája, mellyel véget is ér ezen különleges események sora. A műsort természetesen most is élőben közvetítjük.

PlayStation 3-ra költözik a SOCOM-sorozat

A PS2-es és PSP-s SOCOM-játékok sikere után a Sony bejelentette az első PS3-as címet is, mely a többjátékos módra lesz kihegyezve.