Far Cry: Instincts

FPS
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
A Far Cry Xbox-os verziója, mely kivívta exkluzivitását: az összes más platformra való átírat fejlesztését leállította, viva Bill Gates.
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

A Ubisoft legsikeresebb címei - számokban

Kíváncsi vagy, hogy a Ubisoft számtalan, nagysikerű sorozata közül melyik hozza a legtöbb dollármilliót a francia cégnek? Íme a kiadó toplistája a tegnapi rendezvényről.

A UbiSoft kevesebb FPS-t készít a jövőben

Rainbow Six, Ghost Recon, Far Cry - ezek a UbiSoft legnagyobb FPS stílusú sorozatai, és lehet, hogy a jövőben nem is nagyon bővül a felhozataluk.

Az Electronic Arts megvenné a UbiSoft-ot is

Egyszer eljön az idő, mikor egyetlen nagy kiadó fogja kezében tartani az évi 20 milliárd dolláros forgalmú játékipart - legalábbis ha az EA így folytatja.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

Far Cry: The Movie - megtekinthető az első trailer

Megtekinthető a Far Cry: The Movie első előzetes videója: ismert színészekkel teli "remekmű" lesz ez, melynek sok köze nincs a játékhoz, bár az alap készen volt.

Újabb huszonkilenc Xbox-cím tolható majd X360-on

Hivatalosan ugyan még nem jelentette ugyan a Microsoft, de egyesek tudni vélik, hogy hamarosan újabb 29 XBOX-címmel bővül az X360 visszafelé kompatibilitási listája.

Az Electornic Arts felvásárolná a Crysis fejlesztőit?

Miután a világ legnagyobb kiadójaként az EA felvásárolta a Spellforce-ot is fejlesztő Phenomic-ot, újabb csapat megvételére szánja el magát? Szerencsénkre nem.
  • Írta: fojesz
  • 9 komment

Far Cry: Instincts Xbox 360-ra?

A Gamestop külföldi internetes áruház weboldalán egy érdekesség ütötte fel a fejét - előrendelhető a Far Cry: Instincts Xbox 360 platformra.

Október eladási lista!

Megérkezett a lista, mely mutatja, hogy októberben melyik konzolra megjelenő gamma volt a legkeresettebb nyugaton, derék amcsi barátaink körében...

Esti galéria-frissítés

Ma estére összeszedtünk Nektek pár képet: lesz itt Battlefield 2: Special Forces, Hellgate: London és még pár érdekesség...
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Friss képek a galériában

Felkerült egy pár vadi új képlopás galériánkba. Ajánlatunk: Bet on Soldier, Call of Duty 2, Far Cry Instincts, NHL '06, Risk Your Life és Vanguard: SOH.

Friss képek a galériában

Ismét érkezett néhány friss kép galériánkba! Csak, hogy néhányat említsek: Aurora Watching, Bully, COD2, Far Cry Instincts, War Front és sokan mások!

Far Cry: Instincts

  • Írta: Gamekapocs
  • 0 komment