Serious Sam 3: BFE

PC, Xbox 360

FPS
Kiadó: _No Company, Fejlesztő: Croteam
Komoly Samu barátunk immár harmadszorra tér vissza a PC-k képernyőire, és jön Xbox 360-ra! A játék alatt a saját fejlesztésű Serious Engine 3.0 dübörög, DLC is elérhető hozzá.
Értékelés: Nincs még értékelve

Frissítve: Switchre tart a Serious Sam Collection

Serious Sam első három kalandja hamarosan tiszteletét teszi a Nintendo hibridkonzolján. A switches változat az osztott képernyős multiplayert is támogatni fogja, úgyhogy haverokkal is nekivághatunk a démonirtásnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

A Devolver felvásárolta a Serious Sam csapatát

Hosszú évekre nyúl vissza a Devolver Digital és a Croteam partneri kapcsolata, így talán nem is annyira meglepő, hogy a nagyszerű indie játékairól híres kiadó felvásárolta a Serious Sam fejlesztőstúdióját.

Új platformokra látogat a Serious Sam Collection?

Az ESRB korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a PS4-es és Xbox One-os Serious Sam Collectiont, azaz a sorozat első három darabját tartalmazó gyűjtemény új verzióját. Felzárkózásra tökéletes lesz!

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Heti akciók és leárazások - 46. hét

Ismét összeszedtük nektek a hét érdekesebb akcióit, ezúttal találtok klassz Far Cry, Euro Truck Simulator és Mount & Blade leárazásokat, de olcsóbb az Europa Universalis IV és a Saints Row-széria több eleme is.

Itt az új Humble Bundle

Elindult a legújabb Humble Bundle akció, ezúttal hat független fejlesztésű játék lehet a tiéd. A Steam-kulcsokért legalább egy dollárt kérnek a szervezők, egyébként 165 dollárt kóstálna a csomag.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy kezemen meg tudom számolni, hány érdekes cím jön a héten, igaz, július közepe van, a pangás nem annyira meglepő. A Ubisoft meg az EA is strandol, reméljük, nem hagyták otthon a naptejet.

Júliusban jön a Serious Sam Collection

Lemaradtál volna a horvát Croteam zseniális életművéről, vagy csak egy gyűjteményes kiadásra vágysz? Nem tudod mi fán terem Serious Sam? Mindennél jobban szereted az agyatlan FPS-eket? Akkor most figyelj!

E3 2013: Érkezik a Serious Sam 4

A legújabb Humble Bundle egy halom Croteam-féle klasszikust tartalmaz. A fejlesztők nem titkolt szándéka az, hogy a bevételből finanszírozzák a Serious Sam 4-et. Bizony, már készül az őrült folytatás!

Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, milyen játékokkal futhatunk össze a boltok polcain a következő napokban, és milyen alkotások közül válogathatunk, ha mozizásra vagy DVD-zésre szánjuk el magunkat!

A jövő héten landol Xbox Live-on a Serious Sam 3

A Croteam, a Devolver Digital és a Mastertronic bejelentette, hogy a jövő hét folyamán landol világszerte az Xbox Live Arcade-en a Serious Sam 3: BFE. Az agyatlan lövölde egy delejes single kampányt, online és osztott képernyős kooperatív módot is tartalmazni fog a kompetitív multi mellett.

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.

Októberben új DLC-t kap a Serious Sam 3

Noha a novemberben megjelent Serious Sam 3 nem aratott akkora sikert, mint az eredeti részek, a Croteam nem hagyja cserben a rajongókat, októberben jön a játék új DLC-je, a Jewel of the Nile. A kiegészítő a kampányt bővíti, és új fegyvereket is tartogat az érdeklődők számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nyugodtabb hét következik, bőven lesz alkalmunk bepótolni a lemaradásunk az őszvégi fennforgás közepette. Persze új játékokra ezúttal is számíthatunk, nívósabb megjelenésből viszont kevesebb lesz, és azok között is inkább DLC-ket, bővített kiadásokat találunk. Azért a PC-s Batman jó lesz.

Vérrel és béllel operál az új Serious Sam 3 videó

Ha már évek óta nem tud hathatósan előrelépni a Serious Sam-frencsájz, legalább a horvát srácok rágyúrnak a polgárpukkasztásra - elvégre belsőségekkel biztosan el lehet adni a széria harmadik részét. Az új videóban igazi anatómiai esettanulmánynak lehetünk szemtanúi. A játék jövő héten érkezik.

Serious Sam 3: BF3 - előzetesen a közelharc

Egy FPS lényegi magvát a lőfegyverek jelentik, legyenek azok bármilyen képtelen és a valóságtól elrugaszkodó darabok. Sam barátunk viszont a közelharci csihi-puhihoz is jól ért, így ha éppen lőszer híján van, akkor is oda tud csapni. Ezt prezentálja nekünk a vadi új előzetes anyag.

Serious Sam 3: BFE - terítéken a fegyverek

Akárki akármit mond, az első két Serious Sam-játék egyik legnagyobb erősségének a fegyverek számítottak. Pontosabban azok változatossága: amikor már azt hitted, hogy nem lesz több, mindig jött egy nagyobb, jobb, látványosabb kéziágyú, amivel el lehetett söpörni a rosszarcúakat.

Novemberre csúszik a Serious Sam 3: BFE

A horvát Croteam bejelentette, hogy a Serious Sam várva-várt folytatása mégsem jelenik meg október közepén, s egy hónap plusz munkát engedélyeznek a csapat számára. Az agyatlan FPS-ek mintapéldánya igazi stresszoldó, pont jó lesz a rideg őszi estéken elpufogtatni pár skulót.