Dark Messiah of Might and Magic: Elements

FPS, RPG
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Arkane Studios
A méltán népszerű Dark Messiah of Might and Magic X360-as átirata némi újítással megfűszerezve.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.

A Ubisoft is stratégiát akar váltani

A Take Two felvásárlásával kapcsolatos hírekre reagálva a Ubisoft elnöke elmondta, hogy lassan cégének is stratégiát kell váltania, mielőtt az EA mindent elkapkod előlük.

A heti játékmegjelenések

A héten is érkezik néhány kipróbálásra érdemes játék, valóban ígéretes produktumnak azonban csak a Lost Odyssey tűnik a Final Fantasy tervezőjétől.

Dark Messiah: Elements demó a LIVE-on

Az Ubisoft ma feltette az Xbox LIVE rendszerére a korábban már PC-n is megismert Dark Messiah Of Might And Magic Xbox 360-as portjának demóját.

Dark Messiah of Migh & Magic: Elements trailer

Közel másfél percig élvezhetjük az Xbox 360-ra készülő és február 5-én megjelenő Dark Messiah of Might & Magic: Elements-et az új traileren keresztül.
  • Írta: Uncharted
  • 4 komment

Ismét késik az Xbox 360-as Dark Messiah

Már egy jó ideje keringenek pletykák a világhálón arról, hogy késik a Dark Messiah of Might and Magic Xbox 360-as változata - mint kiderült, nem alaptalanul.
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Dark Messiah: Elements - infók, képek, miegymás

A francia Ubisoft végre hivatalos információkat is közölt a kizárólag Xbox 360-ra készülő Dark Messiah of Might & Magic: Elements című alkotásról.

Dark Messiah: Elements trailer érkezett

A minap felkerült az internetre a készülőben levő Xbox 360-exkluzív Dark Messiah: Elements legelső bemutató videója. Megtekintése mindenki számára kötelező!

UbiSoft megjelési dátumok

Az Ubisoft ma volt olyan kedves, és tájékoztatott minket a közelgő nagyágyúinak megjlenési dátumairól, ráadásul napra pontosan!

X360-as port lesz a Dark Messiah: Elements

A tegnapi UbiDays-en bejelentették, hogy a Dark Messiah of Might and Magic alapvetően egy X360-as portja lesz a PC-s játéknak.

Kiegészül a Dark Messiah of Might and Magic

Még el sem kezdődött a UbiDays, máris özönlenek az újabbnál-újabb információk és érdekességek: többek között a kiállításon be fog mutatkozni a Dark Messiah addonja.