Saw

Akció, Horror
Kiadó: Konami, Fejlesztő: Zombie Studios
A Fűrész című horrorfilmből készült akciójáték, melyet a Brash Entertainment bezárása után a Konami karolt fel.
Értékelés: 7.9
  • Saw 2009. október 27.
  • Saw 2009. július 25.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, megjelenik többek között az új GTA IV kiegészítő, a Tekken 6, a Forza Motorsport 3, a DJ Hero és a soron következő Painkiller is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten is akad majd játszani való bőven, hiszen megjelenik az Operation Flashpoint második része, a klónkatonás Star Wars játék és a LucasArts legújabb kalandjátéka is.

Comic-Con 2009: Jigsaw beteges játékai

Vadi új videókat is szemügyre vehetünk a játék kapcsán, amelyben mi magunk leszünk Jigsaw legújabb áldozatai, a tét pedig nem más, mint az életünk.

E3 2009: Még több videó a kiállításról

Bár a kiállítás hivatalosan véget ért, videóból bőven maradt még, így az összeállítások folyamatosan érkeznek majd - csekkoljátok a legújabbat!

Brutális méretű galériafrissítés boxoló kenguruval

Nehéz lenne egy mondatban felsorolni, hogy milyen screenshotok érkeztek, a legjobb talán az lenne, ha mindenki simán csak meglesné a felhozatalt.

Saw - A játék első gameplay jelenetei

A GameTrailers csapata mikrofonvégre kapta John Williamsont, aki a Fűrész című játék producere, a háttérben pedig láthatjuk a játék első gameplay jeleneteit.

Saw - Megérkeztek az első képlopatok

A Konami tulajdonába került Saw: The Videogame című játékból megérkeztek az első screenshotok, amelyek alapján meglepően jónak tűnik a játék.

A Konami karolta fel a Fűrész játékot

A Brash Entertainment bezárása után kétségessé vált, hogy egyáltalán elkészül-e a Fűrész játékváltozata, ám a Konaminak hála folytatódik a fejlesztés.

Leállították a Fűrész-játék munkálatait

Valaki talán örül neki, hogy a saját magát aranytojó tyúkká avanzsáló Fűrész adaptációját a napokban törölték, a kiadó nem tudta továbbfinanszírozni a fejlesztéseket.

Jövő októberben érkezik a Fűrész játék

A Fűrész 5-öt ma mutatták be az amerikai mozik, Jigsaw első videojátékára azonban még egy évet várnunk kell - jelentette be a Brash Entertainment.

Lemondott a Brash Entertainment elnöke

Lemondott a tavaly márciusban alapított Brash Entertainment elnöke. A történtek pontos okát nem tudni, de a háttérben zajló eseményekről nem sok jót árul el.

Bejelentették a Fűrész játékadaptációját

A hatodik film debütálásával együtt, 2009 októberében kerül boltokba a Saw: The Videogame PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra - tudtuk meg a mai bejelentésből.

Játék készül a Fűrészből

Játék készül a Fűrész című horrorfilmből. A projektet a 300 producerének, Thomas Tull-nak a játékfejlesztő cége viszi, a kiadásról pedig a Warner Bros gondoskodik.