Pro Evolution Soccer 2008

Sport, Foci
Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
Az EA FIFA-sorozatának nagy riválisa is újabb résszel bővül a megszokott rendhez híven. Közeleg a PES2008!
Értékelés: 8.9

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.

Emberére akadt a Grand Theft Auto IV

Megjelenése után rögtön véget vetett a Grand Theft Auto IV hosszú hetekig tartó uralmának a LEGO Indiana Jones - a múlt heti brit toplista következik.

A heti játékmegjelenések

A héten megjelenik a Rainbow Six: Vegas várva-várt második része, a Sega-hősöket felvonultató Sega Superstars Tennis és jön a Wii-s Pro Evolution Soccer 2008 is!

A heti játékmegjelenések

A héten érkezik a Condemned várva-várt folytatása, a PS2-es Ratchet & Clank: Size Matters, a Pro Evolution Soccer 2008 konzolos változatai és az Insecticide.

Több, mint négyszáz új kép a galériában

Régóta nem volt már nagyobb galériafrissítés a GK-n, így elmaradásunkat pótolva több, mint négyszáz új képet töltöttünk fel galériánkba csak a legjobbak közül!

Márciusban érkezik a Wii-s Pro Evolution Soccer

Már szinte az összes platformra megjelent a Pro Evolution Soccer 2008, a Wii-s változatra azonban várni kellett - igaz, az később is lett bejelentve.

Aki jó a focijátékokban, focizni is tud?

Sir Geoff Hurst futball-legenda szerint a FIFÁ-ban és a Pro Evolution Soccerben használatos technikák sokban hasonlítanak a valódi focira.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Pro Evolution Soccer 2008 demó az Xbox Live-on

A FIFA 08 már megérkezett, a Pro Evolution Soccer 2008 megjelenése pedig még várat magára, viszont jobb híján a demók alapján már összehasonlíthatjuk a két játékot!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Pro Evolution Soccer 2008 demó Time Expander

Apró patch érkezett a Pro Evolution Soccer 2008 demójához. A Time Expander az eredeti 5 percnyi játékidőt akár 225 percre is át tudja állítani.

Itt a Pro Evolution Soccer 2008 PC-s demója

A focis játékok iránt fogékony gamerek valószínűleg most éppen a földtől 2 cm magasságban, lebegve olvassák ezt a hírt. Uraim, itt a PES 2008 PC-s demója!
 • Írta: Dentis 360
 • 11 komment

Pro Evolution Soccer 2008 PC demó hamarosan

Az Xbox Live-ről már tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója, hamarosan pedig a PC-sek is kipróbálhatják a FIFA legnagyobb konkurensét.
 • Írta: berc11
 • 2 komment

Tölthető a Pro Evolution Soccer 2008 demója!

Nemrégiben elérhetővé vált a Pro Evolution Soccer 1,18 Gb-os demója az Xbox Live Marketplace-en. A demó megegyezik a Games Convention-ön használttal.
 • Írta: Xabinho87
 • 46 komment

Október végén jön az új Pro Evolution Soccer

A Konami a minap bejelentette, hogy a Pro Evolution Soccer-sorozat "idei" része a jövő hónap végén, október huszonhatodikán kerül a boltok polcaira.
 • Írta: fojesz
 • 8 komment

PES 08 - hangulatfokozó érkezett

Rég hallottunk már a Konami által fejlesztett Pro Evolution Soccer sorozat idei darabjáról, mely méltán nevezhető a Fifa széria legnagyobb riválisának!

GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.
 • Írta: fojesz
 • 2 komment

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!
 • Írta: fojesz
 • 8 komment

Sztárnevek a PES 08-ban

Több világsztár is szerepelni fog a Pro Evolution Soccer idei darabjának reklámarcaként, ezzel is terjesztve a Fifa sorozat legnagyobb riválisát.