inFamous

Kizárólag Playstation 3-ra készülő készülő játék, amelyben hősünk különleges erejét használva tehetünk rendet magunk körül.
1656697020

Sucker Punch: az inFamous és a Sly Cooper sem kap folytatást egyelőre

Miután az utóbbi években többször is hallottunk arról, hogy folytatódhat a Sly Cooper-sorozat, viszonylag érdekes fejlemény, hogy a Sucker Punch leszögezte: nincs tervben a folytatás, és új inFamous sem készül egyelőre.
1558940447

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.
1408881600

Heti hírösszefoglaló - 34. hét

Már csak egy hét van hátra augusztusból, és közeledik a nyári szünidő vége is. Bár a játékipar nincs tökéletes összhangban a szabadidőnkkel az évben, azért unatkoznunk nem kellett. Nézzétek meg, mi volt a hét témája!
1408554000

Leépítések az inFamous fejlesztőjénél

A Sony megerősítette, hogy leépítések történtek az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punchnál, arról viszont már nem mondott semmit, hogy pontosan hány embert küldtek el a fejlesztőcégtől.
1395734400

Assassin's Creed módra folytatódhat az inFamous

Alig jelent meg az inFamous: Second Son, a Sucker Punch máris a folytatásról, sőt a folytatásokról beszél. A játék direktora szerint nem elképzelhetetlen, hogy Assassin's Creed-stílusban folytassák a sorozatot.
1392883224

24 GB-ot telepít az inFamous: Second Son

A hivatalos európai dobozkép alapján már tudjuk, hogy az inFamous: Second Son lemeze kötelezően 24 GB-ot telepít fel. Emellett a sorozat korábbi darabjai felkerültek a PSN-re, és három új képünk is van.
1378217062

Jön a PS Vitás inFamous?

Nagyon úgy néz ki, hogy PS Vitán is tiszteletét teheti az inFamous-sorozat, a Sucker Punch direktora csúnyán elszólta magát egy interjú alkalmával. Konkrétumok persze még nincsenek.
1344340338

Hivatalos: jön a nagy God of War csomag

Egyelőre csak az amerikai megjelenést erősítette meg a Sony, de ami tény, az tény: jön a God of War Saga Collection, ami az összes eddig megjelent epizódot tartalmazza a sorozatból, ráadásul a pakk nyomott áron vásárolható meg - muszáj ráúsznod, ha eddig kimaradt a széria!
1336302195

Cole is benne lehet a PlayStation All-Starban

A Playstation-rajongók valószínűleg előre dörzsölik a mancsukat, mekkora móka lesz majd egymásnak ereszteni a platform legnagyobb főhőseit. Habár egyelőre biztosak nem tudunk mondani, de úgy néz ki, hogy az InFamous hírhedt (haha) Cole-ja sem marad ki a brigádból.
1312286400

Felvásárolta a Sony az inFamous fejlesztőit

A Naughty Dog és a Media Molecule után újabb fejlesztőcégnek érte meg évekig a PlayStation-platformokra dolgozni: a Sony a minap bejelentette, hogy felvásárolta az inFamous- és a Sly Cooper-játékok alkotóját, a Sucker Punchot. Mindkét fél rendkívül elégedett, de az üzlet pénzügyi részéről semmit nem tudunk.