TimeSplitters 4

FPS
Kiadó: , Fejlesztő: Free Radical
A Free Radical a sikervárományos Haze fejlesztése mellett a TimeSplitters-sorozatra is fordít energiát. Ez igen!
Értékelés: Nincs még értékelve

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.

Újraalakul a Free Radical Design

A Koch Media 2018-ban vásárolta meg a TimeSplitters jogait, és már akkor is állította, hogy nagy tervei vannak vele. Most újraalapítják a játéksorozat fejlesztőstúdióját, a Free Radical Design pedig hozzá is lát egy új rész készítéséhez.

Nagy tervei vannak a TimeSplitters új tulajának

A hajdanán nagy népszerűségnek örvendő TimeSplitterst felvásárolta a Koch Media, és a legtöbb jel arra utal, hogy nemcsak egyszerű pénzügyi tranzakcióról van szó, hanem valami nagy dolog készülődik a háttérben…
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Nincs még fejlesztés alatt a TimeSplitters 4

Habár az utóbbi hónapokban egyre több pletyka látott napvilágot arról, hogy a Crytek már javában dolgozik a TimeSplitters folytatását - sőt néhányan már mozgásban is látták - mindez csupán kacsa. A német fejlesztők elmondták, hogy még még egy sort sem írtak meg a kódban.

Bejelentésre készül a Crytek

Igen, a bejelentésnek a bejelentése, de akkor is: a Crytek április környékén leleplezi legújabb játékát, ami ezúttal nem free-to-play anyag lesz, és nem is mobilokra érkezik. Az AAA-kategóriás program a csapat bevallása szerint az eddigi legjobb fejlesztése lesz - úton a Crysis harmadik része?

Visszahozná a TimeSplitters-sorozatot a Crytek

Csak egyelőre még nem tudják hogyan. A cég szerint ez egy fontos cím számukra, s mindenképpen szeretnék, ha egyszer visszatérne, de egyelőre még keresik rá az alkalmat. Addig is az sincs kizárva, hogy kapunk egy nagyobb felbontásra húzott remake-et az előző részekből.

Az Xbox 360 utódjára jön a Timesplitters 4?

Érdekes jelentés ütötte fel a fejét a minap, mely egyenesen a Crytek egyik magas rangú tisztviselőjétől származik. Ezek szerint a Timesplitters 4 már fejlesztés alatt van a német csapatnál, ráadásul jövőre mutatják be az E3-on, a célplatformként pedig a Microsoft következő generációs konzolját jelölik meg.

A Free Radical fejlesztheti a Crytek konzoljátékait

Nyílt titok, hogy a Crytek megszűnt számítógép-exkluzív fejlesztőnek lenni, a CryEngine pedig készen áll az újgenerációs konzolokon való bemutatkozásra.

A Crytek kezében a Free Radical Design

Úgy tűnik végre megmenekült a Free Radical Design, ugyanis nem kisebb cég szerezte meg a fejlesztőcsapatot, mint a Crysist fejlesztő német Crytek.

Elvették a Free Radicaltól az új Star Wars játékot

Egyre nagyobb bajban van a Free Radical Design. A LucasArts elvette tőlük a Star Wars: Battlefront III-at, és még a TimeSplitters 4-hez sem sikerül kiadót találniuk.

Megmenekülhet a Free Radical Design

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy bezárta kapuit a Free Radical Design, ám a mai hírek szerint úgy tűnik, hogy talán megmenekülhet a cég.

Bezárta kapuit a Free Radical Design

A Free Radical Entertainment vezetősége azt ígérte, hogy nem lesznek elbocsátások a 2008-as esztendőben, ám a minap zárt ajtókat találtak az alkalmazottak.

Az első jó minőségű TimeSplitters 4 képek

Május végén láttuk az első képeket a TimeSplitters negyedik részéből, ám a rossz minőségű scanneken kívül nem sok látnivaló jutott el az online sajtóig.

TimeSplitters 4 - megérkeztek az első scannek

Egy kétoldalas újságscan formájában megérkezett az első látnivalók a brit Free Radical régi nagy sorozatának, a TimeSplittersnek a folytatásából.

Készül a TimeSplitters negyedik része

Öröm az ürömben, a Free Radical a sikervárományos Haze mellett régi sorozatára, a TimeSplitters-re is fordít energiát - ma megerősítették a negyedik rész készültét.

Ubisoft megállapodás a TimeSplitters -szel!

Az Ubisoft bejelentette, hogy megállapodást írt alá a TimeSplitters -szel egy következő generációs akciójáték fejlesztéséről..........!