PaRappa The Rapper

Főhősünk Parappa az ifjú rapper, akibe mint minden korabeli srácba belecsap a szerelem kegyetlen villáma. Sunny, a kis virág meghódítása nem ígérkezik valami könnyű feladatnak...
1700070283

Bejelentették a PlayStation Plus és Classics novemberi kínálatát

A PlayStation Plus előfizetői novemberben sem fognak unatkozni: ebben a hónapban lesz lehetőségük New York városában nyomozni, szürreális álmokba kalandozni és zombikat ölni a mocsárban.
1491230460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Határozottan sűrűnek ígérkezik ez a hét, többek között egy olyan játék is érkezik majd, ami nemigen kapott kilenc pontnál rosszabb értékelést a nemzetközi sajtóban. Nézzük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket!
1267692000

Sony meglepetés-bejelentés érkezik holnap

A Sony egy meglepetéssel készül holnapra, mely egy régebbi nagy címük folytatása lesz, illetve továbbfejlesztése lesz. Trailerünk és tippjeink is vannak.
1188165600

PaRappa The Rapper

Nemrég a Traffic támogatásával egy újabb PSP-s játékot kaptunk tesztelésre ami nem más mint a Parappa the rapper. Mikor beraktam az UMD-t villámszerűen csapott belém a felismerés, hogy annak idején a konzolozás hőskorszakában, amikor a Playstation 1 még csak bontogatta a szárnyait én már toltam ezzel a kis játékkal rendesen.